Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Επιτέλους... ΤΕΛΟΣ!!! Υπεγράφη η νέα πολυαναμενόμενη σύμβαση !!!


Υπεγράφη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaBest, η νέα πολυαναμενόμενη σύμβαση, παραχώρησης μεταξύ του Φορέα Διαχείρισης  του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας (μαρίνα των αδελφών Τέφα) και του Υπουργείου Τουρισμού.


Η εν λόγω σύμβαση ρυθμίζει και τακτοποιεί όλες τις εκκρεμότητες που είχαν προκύψει και αποδίδει την χερσαία έκταση όπως αυτή είχε αρχικά δημοπρατηθεί το 2006.

Με την υπογραφή της σύμβασης δίνεται τέλος στο όποιο κλίμα άρνησης και παρακώλυσης το οποίο  (ευτυχώς λίγοι) συμπολίτες μας με την καλοπροαίρετη κριτική τους είχαν δημιουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια για την εξέλιξη του συγκεκριμένου έργου  το οποίο έχει τόσο πολύ ανάγκη ο τόπος μας. 

Υπογράφοντας δικαιώνονται τόσο η τωρινή διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας καθώς και οι προηγούμενες διοικήσεις και ιδιαίτερα η διοίκηση με πρόεδρο τον κ.Γιάννη Γιαμά, ο οποίος κατηγορήθηκε (μεταξύ άλλων) για την όλη συμπεριφορά του και την εξέλιξη των πραγμάτων, ενώ δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο για την υλοποίηση του έργου αυτού. 

Δικαιώνεται επίσης και η ανάδοχος εταιρεία που για όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα βάλλονταν και απειλούνταν  με καταγγελίες, διώξεις και αγωγές οι οποίες τελικά έπεσαν στο κενό.

Ο Φορέας Διαχείρισης του έργου, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη καταχώρηση, συγκαταλέγεται στις 10 καλύτερες εταιρείες της Ηπείρου γεγονός που εγγυάται την υπεύθυνη, άμεση και αξιόπιστη υλοποίηση και διαχείριση του έργου .

Η μαρίνα της Πρέβεζας θεωρείται έργο πνοής το οποίο θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα φέρει πολλούς επισκέπτες στην πόλη μας καθώς και εισοδήματα σε πολλούς κλάδους της πόλης μας.

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα τελευταία είκοσι χρόνια δεν έχει υλοποιηθεί παρόμοιο έργο -επένδυση - αντίστοιχης κλίμακας στον νομό μας.

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε Καλή επιτυχία στην υλοποίηση του έργου.

Διαβάστε επίσης Επένδυση 8.600.000 - Την θέλουμε αυτή την επένδυση ή όχι ; ; ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου