Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επένδυση 8.600.000 ευρώ – Την θέλουμε αυτή την επένδυση ή όχι ; ; ;


Σε σήριαλ, τείνει να εξελιχθεί το ζήτημα της Μαρίνας στο λιμάνι της Πρέβεζας από τον επενδυτή Κλεοπάτρα Μαρίνα. 


Έχουμε δει αλλά και το ίδιο το PrevezaBest, έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς άρθρα –παρεμβάσεις τόσο των αντιδράσεων αυτής της επένδυσης, όσο και του ίδιου του επενδυτή. Η αλήθεια είναι ότι έχουν ειπωθεί πολλά και έχουν ακουστεί ακόμα περισσότερα… 

Το ζήτημα όμως που τίθεται είναι αν η πόλη της Πρέβεζας, επιθυμεί αυτή την μεγάλη επένδυση η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αγγίζει τα εννιά 9 εκατομμύρια ευρώ. Και η οποία ξεκίνησε το 2006 με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης του έργου τα δύο χρόνια, δηλαδή το 2008. 

Έτσι ερχόμαστε στο σήμερα τέλη του 2014 και ακόμα δεν ξέρουμε τι γίνεται με το έργο αυτό…(Η πλειοψηφία τουλάχιστον)Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία, που όμως έχει φέρει, κατά τη δική μας γνώση, μεμονωμένες αντιδράσεις , φυσικών προσώπων και όχι φορέων. Έτσι στις αντιδράσεις, έχει εμπλακεί  και  ο πρώην πρόεδρος του λιμενικού ταμείου. 

Εμείς, όμως και πάλι δεν αντιλαμβανόμαστε για ποιον ουσιαστικό λόγω συνέβη αυτό… ;Εάν συνέβη διότι θέλησε μέσα στα νόμιμα πλαίσια να ξεμπλοκάρει τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, για να προωθηθεί αύτη η τεράστια επένδυση, εάν είναι αυτός ο λόγος κατηγορίας του, τότε ίσως ναι, να είναι ένοχος. 

Που και αυτές οι όποιες αντιδράσεις, κατά τη γνώμη μας καλές ήταν που υπήρξαν διότι έτσι έδειξαν ότι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι με την καλοπροαίρετη, το τονίζουμε καλοπροαίρετη κριτική τους, έδειξαν ότι ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της πόλης τους. 

Πράγμα που επαναλαμβάνουμε φιλοξενήσαμε κατά το παρελθόν τις απόψεις τους και θα το κάνουμε και πάλι αν χρειαστεί. 

Όμως, ερχόμαστε στο σήμερα… Μιλάμε για μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ, η οποία πέραν από το κέρδος το οποίο (εύλογα θέλει ο χ επενδυτής) θα προσφέρει πολλές καινούριες θέσεις εργασίας αλλά θα φέρει και πολλά χρήματα στη πόλη από τους επισκέπτες(τουρίστες) της Μαρίνας.

Καλό θα ήταν οι εκπρόσωποι του Νομού μας, (Βουλευτές,  Αντιπεριφερειάρχης. δήμαρχος και ο οποιοσδήποτε άλλος εμπλεκόμενος στη σχετική υπόθεση) να μεταβούν στα σχετικά υπουργεία , έτσι ώστε να λάβει ένα τέλος, αυτό το πράγμα, που όπως προαναφέραμε τείνει να εξελιχθεί σε σήριαλ...

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες πως ο επενδυτής της συγκεκριμένης επένδυσης, βρίσκεται στο νούμερο 10 των επιχειρήσεων με τους μεγαλύτερους τζίρους της Ηπείρου, σύμφωνα με τη λίστα του Υπουργείου, την οποία και είχαμε δημοσιεύσει την Κυριακή 3ης Αυγούστου ….και μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου