Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 23, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εικόνες ντροπής στο κολυμβητήριο – Κινητοποιήθηκαν εθελοντικά συμπολίτες μας

Εικόνες ντροπής και απογοήτευσης ,παρουσιάζει το κολυμβητήριο της Πρέβεζας. Είναι απορίας άξιο,που ενώ βρισκόμαστε στα τέλη Ιουνίου δεν έχει ξεκινήσει την λειτουργία του το κολυμβητήριο..;


Η απάντηση δίνεται μέσα από τις εικόνες του PrevezaBest που δείχνει την  αμέλεια της Δημοτικής αρχής εις βάρος των πολιτών της πόλης.


Ο δήμος παραχωρεί 2 εργάτες του για την συντήρηση του κτηρίου ,όπως όμως βλέπουμε στις εικόνες του PrevezaBest ίσως και μην έχουν επισκεφτεί τον χώρο εργασίας τους.


Μάλιστα σε λίγες μέρες το κολυμβητήριο θα υποδεχτεί αθλητές του τένις από 54 χώρες όπως μπορείτε να δείτε εδώ

Ενάντια όμως στην αναλγησία και στην ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής, υπάρχουν συμπολίτες μας που προσφέρθηκαν εθελοντικά για να καλυτερέψουν την εικόνα που παρουσιάζει το δημοτικό κολυμβητήριο.


Συγκεκριμένα το συνεργείο του κ. Νικολού και το συνεργείο του κ Παπαφωτίου έθεσαν τους εαυτούς τους και τους εργάτες τους στην υπηρεσία του δήμου εθελοντικά.


Μάλιστα ένας από τους πιο δημιουργικούς και ανατρεπτικά σκεπτόμενους πρεβεζάνους ήταν αυτός που από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε προκειμένου να ξεκινήσουν εθελοντικά οι εργασίες.

Μας ζήτησε ούτε το όνομα του να αναφέρουμε ,ούτε στο πλάνο της φωτογραφίας να μπει ,εμείς το σεβαστήκαμε δεν μπορούμε όμως να μην τον μνημονεύσουμε..

Επίσης ο συγκεκριμένος κύριος μαζί  με τα  συνεργεία ελαιοχρωματιστών μας ζήτησαν να επιστρέψουμε σε μία βδομάδα και να φωτογραφίσουμε το κολυμβητήριο για να δείξουμε την βελτίωση που θα επέλθει.

Πράγμα το οποίο και θα κάνουμε και είμαστε σίγουροι πως αυτό θα συμβεί διότι όταν οι Πολίτες θέλουν κάνουν θαύματα σε αντίθεση βέβαια των τοπικών «πολιτικών» μας αντρών.   






1 σχόλιο:

  1. Καταρχήν συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ.Όντως η κατάσταση στο Κολυμβητήριο είναι απαράδεκτη και πρέπει ο Δήμοςνα παρέμβει άμεσα αποκαταστώντας και την εικόνα του και την λειτουργία του.Εγώ θα ήθελα να επισημάνω ότι το Κολυμβητήριο δεν θα πρέπει να είναι σημείο αναφοράς κάθε καλοκαίρι μόνο για εικόνες όπως φαίνονται και στο ρεπορτάζ αλλά ένας χώρος που θα είναι κόσμημα για την πόλη μας και τόπος άθλησης και ψηχαγωγίας για τα παιδιά και τους πολίτες ολόκληρού αν θέλετε του νομού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή