Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: PREVEZA CUP 2013 "295 δηλώσεις συμμετοχής από 54 χώρες των 5 Ηπείρων - έγινε και αυτό!"

148 αγόρια και 147 κορίτσια δήλωσαν για να αγωνιστούν στο καθιερωμένο πλέον παγκόσμιο πρωτάθλημα PREVEZA CUP JUNIORS boys & girls κατηγορίας 18 ετών που έγινε θεσμός.

Από αυτούς βάσει της παγκόσμιας βαθμολογίας εκάστου αθλητή θα αγωνιστούν οι μισοί. Άλλωστε δεν αρκούν τα γήπεδα.

1983 - 2013 30 χρόνια Γυμναστική Ένωση - 30 χρόνια Τένις - 30 χρόνια προσφοράς.

Ένα πρωτάθλημα που η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις I.T.F. μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΦΟΑ εμπιστεύεται να διοργανώσει.το Δ.Σ. της Γ.Ε. Πρέβεζας.
Ένα αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός 8 ημερών που η νεολαία μας θα έχει την ευκαιρία να έλθει σε επαφή με άλλα παιδιά από 54 χώρες.

Οι αθλητές από τις πέντε Ηπείρους θα έρθουν σε επαφή με την πόλη, τον κόσμο , τα δρομάκια μας, τις παραλίες,τους αρχαιολογικούς χώρους, τα ξενοδοχεία μας, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα εστιατόρια, τα cafe, τα souvenir shops, τα taxi, τα καθαριστήρια, το ΚΤΕΛ.

Συνοδοί , προπονητές και γονείς θα επιστρέψουν για διακοπές στον τόπο μας.
Οι χώρες που συμμετέχουν: USA, CYP, ROU, TUR, JPN, SRB, RSA (South Africa), RUS, ISR, GRE, FYROM, GBR, ITA, BUL, NED, UKR, LTU, BEL, BRA, IND, SVK, CRO, CZE, AUT, GER, MNE(Montenegro), CAN, POL, SWE, LAT, GEO, MAR, EST, CHN, VIE, SYR, EGY, AUS, POR, ESP, BLR, HUN, IRL,FRA.

Ο Πρόεδρος της Γ.Ε. Πρέβεζας Δημήτρης Παππάς είναι Πρόεδρος της Δ' Ένωσης Β.Δ. Ελλάδας , Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Τένις, Πρόεδρος της Επιτροπής Αγωνιστικού Διαιτησίας και Πρωταθλημάτων Ελλάδος της ΕΦΟΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου