Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άτακτη υποχώρηση για τον δήμο – Πολύτεκνη οικογένεια- δήμος 1-0

Έχασε τη μάχη σήμερα στο ειρηνοδικείο Πρέβεζας ο δήμος σχετικά με την υπόθεση που διώκει ποινικά μια άπορη- πολύτεκνη οικογένεια.

Συγκεκριμένα σήμερα πραγματοποιήθηκε εξ’αναβολής συζήτηση για την υπόθεση όπως μπορείτε να δείτε εδώ που διώκει ο δήμος ποινικά μια πολύτεκνη οικογένεια της οποίας μεταξύ άλλων μέσω ασφαλιστικών μέτρων της είχε προσάψει κατηγορίες για κατάληψη του κτηρίου.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του δήμου είχε ζητήσει αναβολή για να διαπιστωθεί εάν το ενοικιαστήριο που είχε παρουσιάσει ο συνήγορος της οικογένειας ήταν πλαστό.

Κάτι όμως που δεν μπόρεσε να αποδείξει στο μεσοδιάστημα που μεσολάβησε και έτσι σήμερα δεν μπόρεσε να υποβάλει καμία είδους ένσταση περί πλαστού ενοικιαστηρίου.


Επιπλέον ορίστηκε  την Τρίτη 2/7 να κατατεθούν οι προτάσεις των δύο πλευρών μέσω φακέλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανένας από τους ανθρώπους του δήμου δεν παρευρέθη ,φοβούμενοι προφανώς την κοινωνική κατακραυγή.

 Για άλλη μια φορά οι μοναδικοί που στήριξαν την οικογένεια ήταν τα Μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα Μέλη  ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ,όλοι οι υπόλοιποι φορείς ,σωματεία έλαμψαν για άλλη μια φορά δια της απουσίας τους.

1 σχόλιο: