Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 18, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έχασε τη «μάχη» ο δήμος ;

Σήμερα στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Πρέβεζας εξ αναβολής πραγματοποιήθηκε συζήτηση για την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον δήμο και την άπορη οικογένεια.

Ο δήμος  στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του αναφέρει για κατάληψη του κτηρίου από πλευράς της οικογένειας και ότι εισήλθαν σε αυτό σε άγνωστη χρονική στιγμή.

Σήμερα όμως ο ισχυρισμός αυτός κατέρρευσε ,αφού ο δικηγόρος της οικογένειας κ.Φατούρος παρουσίασε ενώπιον δικαστηρίου ,ενοικιαστήριο το οποίο καταρρίπτει τον ισχυρισμό για κατάληψη και ότι ήταν σε αυτό με νόμιμο τρόπο .

Έπειτα από αυτή την τροπή που πήρε η υπόθεση ο δικηγόρος του δήμου αναγκάστηκε να ζητήσει αναβολή την οποία και πήρε έως της 27/6 για να ερευνηθεί σύμφωνα με τον ίδιο εάν η υπογραφή που φέρει το ενοικιαστήριο είναι γνήσια. 

Ωστόσο  εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι  ο δικηγόρος του δήμου ζήτησε αναβολή  αφού σύμφωνα με τα όσα κατάθεσε ο αντιδήμαρχος κ. Κατσιπανέλης σαν μάρτυς ,το πρόγραμμα για τις κακοποιημένες γυναίκες αν καθυστερήσει λίγο ακόμη κινδυνεύει να χαθεί… 

Αφού έληξε η συνεδρίαση και όλοι όσοι ήταν παριστάμενοι πέρασαν στο προαύλιο χώρο του δικαστηρίου , ο κ.Κατσιπανέλης δέχτηκε την αγανάκτηση των συγγενών της οικογένειας και ενός μέλους  αυτής ,διότι σύμφωνα με τους ίδιους στην κατάθεση του στο δικαστήριο τα όσα ανέφερε από πλευράς του δεν ευσταθούν στα γεγονότα.

Αξίζει να σημειώσουμε το δυναμικό παρόν έδωσαν ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ δείχνοντας συμπαράσταση στην οικογένεια  για την δικαστική διαμάχη που την υποχρέωσε ο δήμος.

Ουδείς  εκ των Δημοτικών συμβούλων είτε της μείζονος είτε της ελάσσονος αντιπολίτευσης  δεν παρευρέθηκαν  αλλά ούτε και κάποιος άλλος φορέας. Η συνέχεια της υπόθεσης όπως αναφέραμε θα δοθεί στις 27/6 ημέρα Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου