Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 13, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εγκαίνια για το νέο κατάστημα του "Καλοφαγά" - Φώτο


Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 13/5 τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου καταστήματος του "Καλοφαγά".

Τα εγκαίνια μάλιστα τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος. Έτσι, η οικογένεια Βασιλείου Δόση στα εγκαίνια του νέου αυτού καλαίσθητου χώρου που δημιούργησε με σεβασμό και αγάπη για όλους εσάς, καλωσόρισε φίλους, συγγενείς πελάτες και συνεργάτες που βρέθηκαν στην χαρούμενη και ξεχωριστή αυτή ημέρα. 

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, κ.Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου κ.Ματέρης, ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ, Δημήτριος Παππάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Ζάκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.Σαραμπασίνας, Καλλίνικος, Κώτσης (προιστάμενος ΟΑΕΔ), ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, κ.Θωμάς Γεωργίου, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, κ.Δημόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ.Βαρδής κ.α. 

Ενώ, η Λέσχη Αρχειμαγείρων απένειμε στο μέλος της, Βασίλειο Δόση (Master) την τιμητική διάκριση του μεταλλίου της Λέσχης.



 Δείτε φώτο από τα εγκαίνια



Καλοφαγάς..παίρνει άριστα στην ποιότητα και τη γεύση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου