Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 15, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΜΟΥΦΑ το θέμα περί δεύτερου διορισμού του αδερφού του Βουλευτή Κώστα Μπάρκα, Ιωάννη


Ως αναληθές, έπειτα από ρεπορτάζ που έκανε το PrevezaBest, κρίνεται δημοσίευμα που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα που πρόσκειται στην Νέα Δημοκρατία "Ομάδα Αλήθειας" με τίτλο "O αδερφός του Μπάρκα διορίστηκε μετακλητός στο γραφείο της Αχτσιόγλου".


Πράγματι, ο αδερφός του Βουλευτή Κώστα Μπάρκα, Ιωάννης Μπάρκας είναι διορισμένος ως μετακλητός υπάλληλος στο Υπουργείο Εργασίας από εποχής Ράνιας Αντωνοπούλου. 

Έτσι, έπειτα την παραίτηση της Αντωνοπούλου, ο Ιωάννης Μπάρκας, πηγαίνει ως μετακλητός σε άλλη όμως υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας με Υπουργό την κ.Αχτσιόγλου.  

Άρα, δεν τίθεται θέμα εκ νέου διορισμού, αφού ουδέποτε είχε πάψει να ισχύει η σύμβαση του Ιωάννη Μπάρκα, ακόμα και όταν η κ.Αντωνοπούλου είχε παραιτηθεί

Ο Ιωάννης Μπάρκας, θα είχε πάλι θέση άσχετα αν ο αδερφός του είναι ή όχι Βουλευτής, αφού όταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο σημερινός Πρωθυπουργός ήταν υποψήφιος για Δήμαρχος στον Δήμο Αθηναίων, ο Ιωάννης Μπάρκας, ήταν υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του. 

Έτσι, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους.

Προφανώς, αυτές είναι καθαρά κομματικές θέσεις και όλοι βολεύουν τους δικούς τους, υπό αυτή την έννοια μεμπτό δεν υπάρχει, πλην όμως η σημαία της Αριστεράς θα έπρεπε να τα προσέχει περισσότερο, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. 

Επί του ζητήματος όμως, δεν τίθεται εκ νέου διορισμός του Ιωάννη Μπάρκα, αφού όπως προείπαμε, ουδέποτε έπαψε να είναι υπάλληλος παρά την παραίτηση της κ.Αντωνοπούλου. 

Το PrevezaBest γνωρίζει το παρασκήνιο πως όλο αυτό το θέμα έσκασε και ποιοι το διακίνησαν για δικούς τους σκοπούς και προφανώς  για να βλάψουν τον Κώστα Μπάρκα. 

Πάντως, αν θέλουν να "χτυπήσουν" τον Βουλευτή μπορούν να το κάνουν με επιχειρήματα επί του Κοινοβουλευτικού του έργου  και όχι με "χτυπήματα" κάτω από τη ζώνη. 

Όλοι θα θυμάστε, προ διετίας τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του PrevezaBest για τον τότε διορισμό του αδερφού του Κώστα Μπάρκα, Ιωάννη, ήταν τότε που είχε γίνει η αρχική πρόσληψη. 

Πάντως, ξεκαθαρίζουμε πως το όλο θέμα είναι ΜΟΥΦΑ και προς χάριν των εντυπώσεων και μόνο...επί της ουσίας....ΜΗΔΕΝ....

Στην φωτογραφία ο Κώστας Μπάρκας, μαζί με τον αδερφό του Ιωάννη Μπάρκα.

Τέλος, το δημοσίευμα της Ομάδας Αλήθειας που έβγαλε το θέμα μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

"Οι Υπουργοί αλλάζουν, ο αδερφός του Μπάρκα μένει.
Είναι ο δεύτερος διορισμός του Ιωάννη Μπάρκα, αφού από τον Μάρτιο του 2015 ήταν διορισμένος στο γραφείο της Ράνιας Αντωνοπούλου.
Εντύπωση προκαλεί μάλιστα ότι η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου παραίτηθηκε στις 26 Φεβρουαρίου και την ακριβώς επόμενη μέρα ο αδερφός του Κώστα Μπάρκα, που ήταν διορισμένος ως μετακλητός της, διορίστηκε εκ νέου, αλλά αυτή τη φορά στο γραφείο της Υπουργού Έφης Αχτσιόγλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου