Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 01, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Ζάκας "Απαράδεκτη εικόνα στην παραλία . Σε αυτό το θέμα είμαι πάντα απέναντι .. Κι ας είστε Φιλοι μου δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ! "


Όποιος γνωρίζει τον καλό περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Ζάκα, θα γνωρίζει ότι πρόκειται για ένα χαμηλών τόνων άτομο με δυναμική όμως εκεί που χρειάζεται και δίχως να χαρίζεται.


Σκεφτείτε λοιπόν, πόσα εγκεφαλικά τον βάρεσαν τον άνθρωπο, μόλις αντίκρισε την εικόνα της παραλίας με τους κάδους τίγκα στα σκουπίδια, αφού αναγκάστηκε να ανεβάσει τις φωτογραφίες με το παρακάτω σχόλιο "Απαράδεκτη εικόνα στην παραλία . Σε αυτό το θέμα είμαι πάντα απέναντι .. Κι ας είστε Φιλοι μου δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ! Η Πρέβεζα την πρωτομαγιά γεμίζει επισκέπτες ..εμείς τους διώχνουμε.."




Έτσι, ως ήταν λογικό κάτω από τις εικόνες, οι χρήστες του διαδικτύου έκαναν τα σχόλια τους...ξεχωρίζουν βέβαια του δημοτικού συμβούλου και Προέδρου της ΔΕΥΑΠ, Δημήτριου Αυδίκου, ο οποίος για την βρωμερή αυτή κατάσταση της βιτρίνας της πόλης ανήμερα Πρωτομαγιάς που η Πρέβεζα δέχτηκε πλήθος επισκεπτών, ο κ.Αυδίκος επέρριψε τις ευθύνες στους καταστηματάρχες, αφού σύμφωνα με τον ίδιον, οι επαγγελματίες ήταν ενήμεροι ότι σήμερα δεν θα βγουν εργάτες της καθαριότητας. Συνεχίζοντας ο κ.Αυδικός διερωτάται "γιατί δεν τα κράτησαν (τα σκουπίδια) για μέρα στα μαγαζιά τους ;;; Και με θαυμαστικά προσπαθεί να διασώσει το κύρος του Δήμου, λέγοντας πως ο Δήμος δεν φταίει για όλα, ενώ δεν παραλείπει να ευχηθεί Καλό Μήνα !!

Απολαύστε την στιχομυθία 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου