Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018

Στη Λευκάδα ο Γενικός Γραμματέας της ITF για το διεθνές σεμινάριο Ταεκβοντό



Eνα μεγάλο αθλητικό γεγονός πραγματοποιείται στη Λευκάδα 16-17/03/2018.

O σύλλογος του Ευκλέα με συνδιοργανωτές την παγκόσμια ομοσπονδία Ταεκβοντό, το δήμο Λευκάδας και την περιφερειακή ενότητα διοργανώνει διεθνές σεμινάριο Ταεκβοντό με καλεσμένο το γενικό γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Ταεκβο ντο (9o Dan) Trevor Nicholls.


Ο Grand Master Trevor Nicholls διδάσκει σε διεθνή σεμινάρια σε όλο τον κόσμο καθώς προπονεί και την εθνική Αγγλίας.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 16/3 στο σύλλογο του ΕΥΚΛΕΑ Λευκάδας πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του σεμιναρίου όπου περιελάμβανε μάθημα εκπαίδευσης εκπαιδευτών. 










Ενώ, σήμερα Σάββατο η δεύτερη μέρα του σεμιναρίου θα διεξαχθεί από τις 09:00-12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας και 15:30-18:30 στο 1ο γυμνάσιο - λύκειο Λευκάδας  και μπορούν όλοι να το παρακολουθήσουν.

Στο συγκεκριμένο γεγονός συμμετέχουν αθλητές από 4 χώρες Αγγλία, Γερμανία, Αλβανία και Ιταλία και πολλούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Τον Γενικό Γραμματέα, Dan Trevor Nicholls υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ο Master Άγγελος Σολδάτος. 


Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση που φέρει την σφραγίδα του γνωστού αθλητικού σωματείου Ταεκβοντό Ευκλέας που από τη μια προσφέρει τα μέγιστα οφέλη στους αθλητές του, από την άλλη συμβάλλει στην πολιτιστική αναβάθμιση αλλά και την τουριστική τόνωση αφού σε μια νεκρή περίοδο, το διεθνές σεμινάριο όπου αναφέρουμε παραπάνω προσελκύει το ενδιαφέρον αθλητών τεσσάρων χωρών αλλά και σωματείων απ' όλη την Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου