Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ελεύθερος αφέθηκε ο 51χρονος συλληφθείς για τα 98,1 γρ ηρωίνης και για την ζυγαριά ακριβείας


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα Τετάρτη 14/3, ο 51χρονος ο οποίος τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 12/3, συνελήφθη από αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Πρέβεζας με την κατηγορία της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκαν 98,1 γρ ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας καθώς και 33,8 γρ χασίς. 

Έτσι, σήμερα στα δικαστήρια της Πρέβεζας, έπειτα από την απολογία του στον Ανακριτή ο 51χρονος με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μεταξύ των οποίων και αυτός της παρακολούθησης ειδικού προγράμματος απεξάρτησης στον ΟΚΑΝΑ. 

Πρέπει να επισημανθεί ότι η ποσότητα της ηρωίνης ήταν πολύ μεγάλη για τα τοπικά δεδομένα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη μεγαλύτερη ποσότητα που είχε βρεθεί ήταν περί τα 50 γρ. σε «βράχο» όπως και στην περίπτωση του 51χρονου. 

Πλην όμως και ανεξάρτητα από την μεγάλη ποσότητα που βρέθηκε στην κατοχή του 51χρονου σύμφωνα με πληροφορίες μας βαρύνουσα σημασία για την απόφαση των δικαστικών αρχών έπαιξε το γεγονός ότι ο 51χρονος είναι τοξικομανής και έτσι έγινε δεκτό το αίτημά του για επιβολή σ’ αυτόν του ως άνω περιοριστικού όρου, δηλαδή της παρακολούθησης του προγράμματος.

Στην  μικρή κοινωνία της πόλης μας η ως άνω σύλληψη προκάλεσε μεγάλη εντύπωση διότι αν μιλούσαμε για την ίδια ποσότητα σε χασίς, θα μιλούσαμε με εντελώς διαφορετικούς όρους, στην δεδομένη όμως στιγμή αναφερόμαστε σε σκληρή ναρκωτική ουσία όπως είναι η ηρωίνη...

Σαφώς, οι δικαστικές αρχές μπορεί να γνωρίζουν καλύτερα και να είναι σοφότεροι...ελπίζουμε να δικαιωθούν από αυτήν τους την απόφαση... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου