Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΑΡΤΑ: Υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης για την διακίνηση κοκαίνης πέρυσι στην Αρτα - Ξεκίνησε η δίκηΔιακόπηκε για την Παρασκευή 16/6 στο σημείο της εξέτασης του πρώτου μάρτυρα, αστυνομικού, η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης για την διακίνηση ναρκωτικών στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων Ιωαννίνων.


Οι κατηγορούμενοι διά των συνηγόρων τους αρνήθηκαν την πράξη της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, υποστήριξαν δε, ότι η συνολικά μικρή διακινηθείσα ποσότητα αφορούσε την ικανοποίηση, τις ανάγκες τους ως χρήστες ναρκωτικών και οι μεταξύ τους διακινηθείσες ποσότητες δεν ήσαν τίποτε άλλο , παρά πλημμεληματικού χαρακτήρα διαθέσεις μικροποσοτήτων μεταξύ χρηστών-τοξικομανών. 

Στη φώτο, οι γνωστοί και έμπειροι ποινικολόγοι, κ.κ Κεχαγιόγλου, Κούγιας, Λαμπράκης, Τράμπας, Παπαιωαννίδης καθώς και οι ασκούμενες νεαρές δικηγορίνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘