Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε εξέλιξη πρόγραμμα απεντόμωσης από την ΔΕΥΑ Πρέβεζας


Σε επικοινωνία που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, κ.Δημήτρης Αυδίκος μας ενημέρωσε, ότι σχετικά με το δημοσίευμα του PrevezaBest, Παράπονα πολιτών κ καταστηματαρχών για τα ανοιχτά φρεάτια του βιολογικού - Έντονη δυσοσμία, το οποίο και έγινε κατόπιν καταγγελιών, τα φρεάτια παρέμειναν ανοιχτά αφού ο ίδιος ο κ.Αυδίκος σε συνεννόηση με τον Διευθυντή κ.Παπουτσή πραγματοποιούν πρόγραμμα απεντόμωσης.


Αυτή ήταν και η αιτία, λόγω ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα της απεντόμωσης όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Αυδίκου τα φρεάτια στον βιολογικό επί της οδού Σπηλιάδου παρέμειναν ανοιχτά με αποτέλεσμα να αναδύεται έντονη δυσοσμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘