Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Με τη ζώνη του άντρα της, βρέθηκε κρεμασμένη η 45χρονη στο Καναλάκι


Μια ιδιαίτερη για διαφόρους λόγους υπόθεση έχει να ερευνήσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα Καναλακίου, καθώς όπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί, δείτε ΕΔΩ, μια 45χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε κρεμασμένη.

Έτσι, σοκ έχει προκαλέσει αυτή η είδηση στην τοπική κοινωνία του Καναλακίου, καθώς, όπως μας ανέφεραν οι ντόπιοι, "η 45χρονη πέρα από κάποια οικογενειακά προβλήματα, δεν είχε λόγους να προβεί σε μια τέτοια πράξη". Μάλιστα, αποκλειστική πληροφορία του PrevezaBest είναι το γεγονός ότι η 45χρονη βρέθηκε κρεμασμένη με τη ζώνη του συζύγου της. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία του καναλακίου, ενημερώθηκε όταν είχε ήδη μεταφερθεί η 45χρονη από οικείους της στο Κ.Υ. Καναλακίου, ενώ ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείει για την ώρα τουλάχιστον το οτιδήποτε.

Η σορός της 45χρονης θα μεταφερθεί για την διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής όπου αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Το PrevezaBest,  συλλέγει και αξιολογεί στοιχεία έτσι ώστε να επανέρθουμε στο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘