Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

H Apollo βράβευσε στην Πάργα τα καλύτερα καταλύματα


Apollo...Η εταιρία τour operator που δραστηριοποιείται στην Σκανδιναβία, βράβευσε το απόγευμα της Τρίτης, 30/5 σε μια σεμνή και όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Parga Beach Resort, τα καταλύματα που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Ν.Πρέβεζας.


Μάλιστα, η εταιρία Apollo έκανε μια παρουσία για την ανάπτυξη της περιοχής ενώ δήλωσαν πως οι επισκέπτες της είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, όπως επίσης προβλέπουν για τα επόμενα χρόνια αύξηση των επισκεπτών.
Έτσι, από την Apollo βραβεύτηκαν καταλύματα από δύο έως πέντε αστέρια σύμφωνα με την βαθμολογία που έδωσαν οι ίδιοι οι επισκέπτες των καταλυμάτων αυτών. 

Αξίζει ν’αναφέρουμε πως το Parga Beach Resort πήρε δύο βραβεία τα οποία αφορούν, (το πρώτο) αργυρό στην κατηγορία 4-5 αστέρων ξενοδοχείων για το Customer choice και το δεύτερο βραβείο ασημένιο παγκοσμίως Mondo selected ξενοδοχείο (concept ξενοδοχεία της Apollo) 

Εκ μέρους του ξενοδοχείου Parga Beach Resort, τα βραβεία παρέλαβε η Διευθύντρια, Ρόη Ιωάννου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘