Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πριν λίγο - Τσαμπουκάδες στο Αστυνομικό Τμήμα Λούρου από Ρομά (πατέρα και γιο)


Έντονη φασαρία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του PrevezaBest στο αστυνομικό τμήμα του Λούρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικοί του τμήματος Λούρου, σε έλεγχο ιχ στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια ρομά πατέρας, μητέρα και γιος, για παραβάσεις του κοκ αφού τους δόθηκε το ανάλογο πρόστιμο τους αφαιρέθηκε από το όχημα οι πινακίδες. 

Έτσι, πριν από λίγο οι παραβάτες βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Λούρου και έπειτα από έντονη φασαρία κατάφεραν και πήραν τις πινακίδες πίσω. 

Μάλιστα, οι δύο ρομά, πατέρας και γιος αναζητούνται ενώ πριν από λίγο συνελήφθη η μητέρα και αυτή την ώρα οδηγείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘