Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού από όχημα της Αστυνομίας - Φώτο


Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ενός πεζού συνέβη χτες Πέμπτη 5/1 απογευματινές ώρες επί της οδού Σπηλιάδου.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, ένας 60 χρονος πεζός από το πρόγραμμα Ψυχαργώς, καθώς κινούνταν επί της Σπηλιάδου, παρασύρθηκε από ιχ αυτοκίνητο της Αστυνομίας Πρέβεζας και μάλιστα όπως μας ενημέρωσαν ο οδηγός του οχήματος ξαφνιάστηκε δίχως να προλάβει να αντιδράσει αφού ο πεζός επιχείρησε να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Έτσι, ο πεζός μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πρέβεζας και από εκεί σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων με βαριά τραύματα στο πόδι. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ένωση Αστυνομικών Πρέβεζας, έχει ήδη αναθέσει σε δικηγόρο την υπόθεση. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘