Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Σύρμα πάνω-σύρμα κάτω" από το Καρναβαλικό Κομιτάτο


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, για το 2017.

Στο φως του νέου έτους και των Θεοφανείων το Κομιτάτο, πρόσθεσε ακόμη περισσότερο..,φως. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής 6-1 στην πλατεία Αντρούτσου έγινε η συνάντηση και  λίγο μετά τις 6 ξεκίνησε η πρώτη δοκιμασία του κυνηγιού του κρυμμένου θησαυρού, για φέτος! 

Το "Σύρμα πάνω-σύρμα κάτω" αποτελεί την έναρξη του κρυμμένου θησαυρού και των Καρναβαλικών εκδηλώσεων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο. 

Οι προετοιμασίες της οργανωτικής επιτροπής του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, του πολιτιστικού συλλόγου "Κομιτάτο Πρέβεζας" και της πολιτιστικής-κριτικής επιτροπής του "Κρυμμένου θησαυρού", βρίσκονται στην τελική ευθεία. 

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, εύχεται σε όλους και σε όλες, καλή Καρναβαλική χρονιά!  

Δείτε το φωτογραφικό υλικόΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘