Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Για ακόμη μια φορά ο Akis μονοπωλεί τον ξένο τύπο !


Ο Γνωστός κομμωτής αλλά και επίσης γνωστός για την τέχνη της φωτογραφίας Akis,  φιλοξενείται στο έντυπο περιοδικό παγκοσμίου φήμης ELEGANT magazine στα τεύχη Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2016, όπου έχουν αφιέρωμα στις δουλειές του.




Συγκεκριμένα, το τεύχος Νοεμβρίου με αντρικό editorial με τίτλο "one room , one window , four boys " το οποίο είχε γίνει για γνωστή εταιρία εσωρούχων. Ενώ, το τεύχος Δεκεμβρίου με editorial  μόδας με τίτλο "dare us "  έγινε σε συνεργασία με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Τάσο Καράμπελα, ο οποίος έχει ντύσει όλη σχεδόν την showbiz όπως επίσης και αρκετούς πολιτικούς.  











Το styling των μοντέλων επιμελήθηκε η στυλίστρια Ευγενία Σάρλας. Μοντέλα ήταν η Φωτεινή Αντωνιάδη (Γνωστό μοντέλο στο χώρο της μόδας)  ο eduard Στεργίου, επίσης γνωστό και ανερχόμενο μοντέλο και ο γνωστός ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Λαλάις. 

Επίσης, το Ελληνικό Ιντερνετικό περιοδικό lifestyle angenda έχει κάνει εξώφυλλο και οπισθόφυλλο την δουλειά του Akis η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Τάσο Καράμπελα και για τον μήνα Ιανουάριο φιλοξενεί ολοκληρωμένο ημερολόγιο για το 2017 όπου όλες οι φωτογραφίες είναι το γνωστού Πρεβεζάνου καλλιτέχνη και συμμετέχουν γνωστά μοντέλα.

http://www.magcloud.com/browse/issue/1194465 Τεύχος Νοεμβρίου 

http://www.magcloud.com/browse/issue/1214948  Τεύχος Δεκεμβρίου με τον σχεδιαστή μόδας Τάσο Καράμπελαto 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου