Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθη από δύο αστυνομικούς (ο ένας εκτός υπηρεσίας) 48χρονος στο Καναλάκι για παράνομη οπλοκατοχή και διακεκριμένες κλοπές


Επιτυχία για τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλακίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, συνελήφθη χτες Πέμπτη 5/1 από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Καναλακίου στο Καναλάκι, ένας 48χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή αλλά και για διακεκριμένες κλοπές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το στάδιο της προανάκρισης, ο 48χρονος συλληφθείς, ομολόγησε πέντε κλοπές από σπίτια και πρατήρια υγρών καυσίμων στο Καναλάκι και την Πάργα. Μάλιστα βρέθηκαν και χρυσαφικά ως λεία των κλοπιμαίων. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλη/δικών Πρέβεζας, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί και στον Ανακριτή καθώς οι πράξεις που τον βαραίνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ένας εκ των δυο αστυνομικών που συνέλαβαν τον φερόμενο έως αυτή τη στιγμή δράστη, βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘