Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Με λαμπρότητα ο Εορτασμός των Θεοφανείων στη πόλη της Πρέβεζας


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στη πόλη της Πρέβεζας

Στον Μητροπολιτικό Ναό της πόλης,  του Αγίου Χαραλάμπους, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσοστόμου, όπου πλήθος πιστών και παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, τελέστηκε θεία λειτουργία. 
Αμέσως μετά, πομπή πιστών υπό τους ήχους της φιλαρμονικής "ΟΡΦΕΥΣ" κατευθύνθηκε στο λιμάνι της πόλης της Πρέβεζας, την πομπή συνόδευαν μέλη της ΛΕΚ Ν.Πρέβεζας.
Όπου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.Χρυσόστομος, πραγματοποίησε των αγιασμό των υδάτων και ακολούθησε το πέταγμα του σταυρού, όπου ο νεαρός Κίμων Πουρναρόπουλος, μεταξύ άλλων, κατάφερε να είναι αυτός ο ευλογημένος της χρονιάς, όπως  σας ενημερώσαμε και μπορείτε να δείτε ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘