Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Νέα επιδείνωση του καιρού – Χιονοπτώσεις σε μεγάλο μέρος της Ηπείρου απόψε τη νύχτα, Αναλυτική πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου έως τη Τρίτη 17/10


Νέο κύμα κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή μας απόψε το βράδυ, προκαλώντας χιονοπτώσεις κατά τόπους έντονες.

Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν αρχικά και σε περιοχές της περιφέρειας με χαμηλό υψόμετρο, καθώς και στις παράκτιες περιοχές, κυρίως του νομού Θεσπρωτίας.
Στη συνέχεια βαθμιαία και από τα νότια στις πεδινές και παράκτιες περιοχές
θα “το γυρίσει” σε βροχή, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, ενώ τα χιόνια θα περιοριστούν στα ορεινά.
Αναλυτική πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘