Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Πέφτουν" οι υπογραφές για την οριστική παραχώρηση του στρατοπέδου Αγίου Ανδρέα στην Π.Ε. Πρέβεζας


Αύριο, Δευτέρα 12/11 στις 11:30 περίπου το πρωί, θα πέσουν οι υπογραφές για την οριστική παραχώρηση του στρατοπέδου Αγίου Ανδρέα στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.


Από πλευράς πολιτείας θα παραστεί ο εκπρόσωπος του Ταμείου Εθνικής Άμυνας Υποστράτηγος κ. Γιώργος Σταθιάς, ενώ για την σημαντική αυτή μέρα στο γραφείο της Π.Ε. Πρέβεζας όπου θα υπογραφεί η οριστική παραχώρηση, αναμένεται να βρεθεί και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ.Καχριμάνης. 

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε, τουναντίον μάλιστα είναι η αλήθεια, πως έως ότου φτάσουμε σ΄αυτό το σημείο, στην οριστική δηλαδή παραχώρηση, προηγήθηκε ένας αγώνας δρόμου δύο ετών από τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου. 

Στο χώρο του Στρατοπέδου θα στεγαστούν οι Διοικητικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, με όφελος για τον προϋπολογισμό της, πολιτιστικοί φορείς, μουσεία, δράσεις πολιτισμού, αθλητικές δραστηριότητες και γενικά το στρατόπεδο του Αγίου Ανδρέα θα μετατραπεί από χώρο εγκατάλειψης, που είναι σήμερα, σε κέντρο διοικητικής λειτουργίας και διευκόλυνσης των πολιτών, πυρήνα πολιτισμού και αναβάθμισης του επιπέδου ζωής στην Πρέβεζα.

Να θυμίσουμε πως τον Απρίλη του 2015, είχε υπογραφθεί το Συμβολαιογραφικό προσύμφωνο για την παραχώρηση του στρατοπέδου του Αγίου Ανδρέα στην Π.Ε. Πρέβεζας, Δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου