Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με πολύ κέφι και ζωντάνια η παρέλαση του Γυναικείου Καρναβαλιού -107 ΦΩΤΟ


Με την παρέλαση του γυναικείου καρναβαλιού που ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ, συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Πρέβεζα.


Τα 15 γκρουπ περίπου με τις παλιές και νέες, μικρές και μεγάλες καρναβαλίστριες συγκεντρώθηκαν στις 19:45μ.μ στην Λ. Ειρήνης μπροστά από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, όπου ξεκίνησε το γλέντι. Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στην οδό Καρυωτάκη, στην Ελ. Βενιζέλου (παραλία). 

Στην συνέχεια οι γυναίκες συνέχισαν τη διασκέδασή τους στην ταβέρνα «Ζορμπάς». Φέτος το καρναβάλι είναι αφιερωμένο από τις γυναίκες σε όλους όσοι έχουν στηρίξει το θεσμό και δεν βρίσκονται σήμερα στη ζωή. Όπως αναφέρεται ήταν αρχές της δεκαετίας του 60 που μια παρέα γυναικών της πόλης της Πρέβεζας οι αείμνηστες Ε.Νίκα, Α.Ντάβαρη , Ρ. Νάνου, Σ.Παπατσώτσου, Σ.Τσάντη κ.α , αλλά και ο μοναδικός άντρας της παρέας ο αείμνηστος Τάσος Γιαμάς, που αποφάσισαν να μεταμφιεστούν και να επισκέπτονται αρχικά σπίτια φίλων και στην συνέχεια να βγουν δειλά-δειλά στους δρόμους της πόλης, με στόχο την καλή διασκέδαση.

Την παρουσία του Γυναικείου Καρναβαλιού έκανε η κ.Δήμητρα Κοψάρη.










































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου