Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2017

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει για τους κατοίκους της Άρτας αλλά και για αρκετούς Πρεβεζάνους το φετινό μουσικό σόου "The Voice"


Ένας από τους πιο νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες είναι ο Γιώργος Ζιώρης με καταγωγή από την Άρτα ο οποίος έχει καταφέρει να περάσει με επιτυχία και με εξαιρετικές κριτικές στους 16 καλλιτέχνες που προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του μουσικού παιχνιδιού θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα ακόμη και για τη νίκη.


Ο Γιώργος Ζιώρης, μόλις 23 χρονών είναι πολιτικός μηχανικός ωστόσο μεγάλη αγάπη του ήταν και είναι η μουσική και το τραγούδι.

Η μοίρα ωστόσο έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι στο νεαρό καλλιτέχνη αφού πριν από λίγες μόνο μέρες έχασε τον πατέρα του τον μηχανικό Λάμπρο Ζιώρη σε ηλικία 59 χρονών ο οποίος δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά και στην Πρέβεζα έχοντας πολλούς και καλούς φίλους.

Ο Λάμπρος, ήταν πολύ περήφανος για τον Γιώργο και την αγάπη του για την μουσική και ακόμη και λίγες μέρες πριν φύγει από την ζωή παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία του στο μουσικό σόου.

Ο Γιώργος παρότι πέρασε μια από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής του βρήκε την δύναμη να συνεχίσει και ελάχιστοι κατάλαβαν (κυρίως από τις αναφορές του Κωστή Μαραβέγια) ότι κατάφερε να βγει στην σκηνή και μάλιστα να διαπρέψει, έχοντας τις ευχές όλων μας για ό,τι καλύτερο στο παιχνίδι αλλά και στην ζωή του.



Δημοτική Ραδιοφωνία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου