Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μαθητές περίμεναν τον Υφυπουργό, ο οποίος δεν φάνηκε !


Μαθητές γυμνασίων και λυκείων της Πρέβεζας, απείχαν σήμερα Παρασκευή από τα μαθήματα τους εξαιτίας της παρουσίας του Υφυπουργού Παιδείας, κ.Μπαξεβανάκη ο οποίος από χθες, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Πρέβεζα.


Έτσι, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υφυπουργού θα πραγματοποιούσε επίσκεψη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 10:10. 

Εκεί, λίγο νωρίτερα βρέθηκαν μαθητές όπου πραγματοποίησαν πορεία φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό. 

Προφανώς ο κ.Μπαξεβανάκης, ενημερώθηκε για την παρουσία των μαθητών στο χώρο και άλλαξε το πρόγραμμα των επισκέψεων του μεταβαίνοντας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπου ήταν να επισκεφθεί μία ώρα αργότερα.




2 σχόλια:

  1. Ο Υπουργός άλλαξε το πρόγραμμά του λόγω της κατάληψης του χώρου της έδρας της Δευτεροβάθμιας, όμως συνομίλησε με αντιπροσωπεία μαθητών, άκουσε τα αιτήματά τους και απάντησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, νηφαλιότητας και γνώσης της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα. Ο κατήφορος στις δαπάνες για την Παιδεία έχει σταματήσει και ήδη εμφανίζεται μικρή άνοδος. Τα κενά σε προσωπικό έχουν σχεδόν μηδενιστεί και τα βιβλία δεν δίνονται πια σε φωτοτυπίες. Η κυβέρνηση επιδιώκει να βελτιώσει το δημόσιο σχολείο, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η χρήση των φροντιστηρίων. Αυτά απάντησε ο Υπουργός στον διάλογο που είχε με τους μαθητές και τους καθηγητές-κάθε άλλο παρά κρύφτηκε... Αντίθετα μίλησε και σε μεγάλη συγκέντρωση στην Θεοφάνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Υπουργός άλλαξε το πρόγραμμά του λόγω της κατάληψης του χώρου της έδρας της Δευτεροβάθμιας, όμως συνομίλησε με αντιπροσωπεία μαθητών, άκουσε τα αιτήματά τους και απάντησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, νηφαλιότητας και γνώσης της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα. Ο κατήφορος στις δαπάνες για την Παιδεία έχει σταματήσει και ήδη εμφανίζεται μικρή άνοδος. Τα κενά σε προσωπικό έχουν σχεδόν μηδενιστεί και τα βιβλία δεν δίνονται πια σε φωτοτυπίες. Η κυβέρνηση επιδιώκει να βελτιώσει το δημόσιο σχολείο, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η χρήση των φροντιστηρίων. Αυτά απάντησε ο Υπουργός στον διάλογο που είχε με τους μαθητές και τους καθηγητές-κάθε άλλο παρά κρύφτηκε... Αντίθετα μίλησε και σε μεγάλη συγκέντρωση στην Θεοφάνειο.
    Δημήτρης Παπαδήμος
    Συντονιστής ΝΕ ΣυΡιζΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή