Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2017

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα τηλεοπτικά γυρίσματα Ρωσικού καναλιού στην Ήπειρο


Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησε από την Ήπειρο το τηλεοπτικό συνεργείο του ρωσικού καναλιού MOYA PLANETA, που το διάστημα 9-18 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποίησε γυρίσματα για εκπομπή τουριστικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος.


Η επίσκεψη ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με την Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα και για την επιτυχία  της συνεργάστηκαν όλοι οι τοπικοί φορείς του τουριστικού τομέα της Ηπείρου.


Τα γυρίσματα κάλυψαν αρχικά την περιοχή της Ηγουμενίτσας, των Συβότων, της Πάργας και της Πρέβεζας, όπου παρουσιάστηκαν οι παραλίες και τα θαλασσινά εδέσματα της Ηπείρου. Στη συνέχεια το συνεργείο ξεναγήθηκε στα βυζαντινά μνημεία της Άρτας και τον υγροβιότοπο του Αμβρακικού, και ύστερα επισκέφθηκε τον ορεινό όγκο των Τζουμέρκων, όπου γεύτηκε την παραδοσιακή γαστρονομία και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων. 

Η επίσκεψη συνεχίστηκε στα Ιωάννινα με υπαίθριο μαγείρεμα στο χώρο του Ιτς Καλέ και επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Ακολούθησαν γυρίσματα στο Ζαγόρι, όπου παρουσιάστηκαν οι υπαίθριες δραστηριότητες και οι παραδοσιακοί οικισμοί. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο Μέτσοβο, όπου παρουσιάστηκαν τα φημισμένα τυριά, τα εδέσματα και τα κρασιά της περιοχής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου