Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την συναυλία του Wim Mertens


Μια ξεχωριστή νύχτα έζησαν το Σάββατο 29 Ιουλίου, οι πολυπληθείς φίλοι της καλής μουσικής που κατέκλυσαν τον μαγευτικό χώρο του Αρχαίου Ωδείου της Νικόπολης.

Ξεναγήθηκαν στο χώρο από τις αρχαιολόγους της Εφορείας Αρχαιοτήτων, και απόλαυσαν την άρτια παράσταση που έστησε ο ακούραστος Wim Mertens και το  Εnsemble των πέντε βιρτουόζων μουσικών του.

Στο πρώτο μέρος το κοινό μυήθηκε στη μαγεία του πολυαναμενόμενου “Dust of Truths” εμπνευσμένο και αφιερωμένο στη Νικόπολη που η προ τριετίας solo εμφάνιση του επιφύλαξε κατά δήλωσή του ένα από τα 3 μεγαλύτερα  “σοκ” που έχει δεχθεί στην πολύχρονη ιστορία του σε ζωντανές εμφανίσεις.

Ακολούθησε μια επιλογή από δημοφιλέστερα παλιότερα κομμάτια για να κλείσει με μια ανεπανάληπτη εκτέλεση του «Struggle for pleasure” μέσα σε αποθέωση.

Η αποθέωση με το ίδιο ρεπερτόριο συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα στο Ηρώδειο όπως φαίνεται από τις διθυραμβικές κριτικές που ακολούθησαν.

Μια μεγάλη βραδιά για την Πρέβεζα από ένα καλλιτέχνη που πλέον θεωρούμε δικό μας, αλλά και τους μουσικούς του, που το καλλιτεχνικό τους επίπεδο κατά κοινή ομολογία δεν συναντάμε συχνά στην περιοχή μας.

Το κοινό που είχε φθάσει από Κεφαλονιά, Θεσσαλονίκη και όλες τις γύρω περιοχές, ο αξιοθαύμαστος αριθμός ξένων επισκεπτών αλλά και οι ντόπιοι ακροατές πιστεύουμε ότι μείνανε ικανοποιημένοι.

Το ίδιο ισχύει και για τους συντελεστές του Preveza Jazz Festival που βλέπουν ότι ο πήχης των εκδηλώσεων που αναλαμβάνει έχει ανέβει πολύ ψηλά και δεσμεύονται να τον κρατήσουν εκεί.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την συνδιοργανώτρια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, την προϊσταμένη κ. Aνθή Αγγέλη και όλο το προσωπικό της Εφορείας αρχαιολόγους, φύλακες και εργατικό δυναμικό που συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης για την άψογη συνεργασία και συναντίληψη.

Toυς φίλους του Preveza Jazz Festival που όπως πάντα είναι αρωγοί στις εκδηλώσεις του φορέα.

Επίσης την Περιφερειακή ενότητα και το Δήμο Πρέβεζας για τη υποστήριξή τους. Ακόμα την Τροχαία και την Πυροσβεστική για την συμβολή τους.

Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  το μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης EUROBANK που χωρίς τη συμβολή της θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τον χορηγό αερομεταφοράς Aegean.

Ειδική μνεία στον συμπατριώτη μας Υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο, σταθερό φίλο του Preveza Jazz Festival, για την πολύτιμη συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Επίσης τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που κάλυψαν ικανοποιητικά την εκδήλωση τόσο πριν όσο και μετά την πραγματοποίησή της.

Τέλος στο υποδειγματικό κοινό της εκδήλωσης που απέδειξε ότι η περιοχή και το Αρχαίο Ωδείο μπορεί να υποστηρίξει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

Από το Γραφείο Τύπου
του Preveza Jazz Festival


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου