Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: When Life Gives you Fruit, Make Some Kind of Juice - Το νέο κατάστημα στολίδι στο κέντρο της αγοράς


Juice4u και καλωσήρθατε σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και υγεία.  Μέσα στην έντονη και απαιτητική καθημερινότητα, το νέο, ολόφρεσκο juice bar είναι εδώ, για να σας προσφέρει το φιλί της ενέργειας και της ευεξίας, της αποτοξίνωσης αλλά και της απόλαυσης!

Η εξαιρετική πανίδα και ο άφθονος πλούτος της ελληνικής γης σε φρούτα, λαχανικά και βότανα, μας εξασφαλίζει τεράστια ποικιλία πρώτων υλών και ατελείωτους, δροσερούς συνδυασμούς γεύσεων, που σας προσφέρουμε ολόφρεσκους, κάθε στιγμή.








Στο Juice 4u συνεργαζόμαστε σταθερά με επιλεγμένους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Μήλα Νάουσας ή Πηλίου, πορτοκάλια ´Αρτας, ρόδια Βέροιας, ροδάκινα Βελβεντού, ακτινίδια και αβοκάντο Χανίων, βότανα και λαχανικά από κάθε γωνιά αυτού του ευλογημένου τόπου, πολλά από τα οποία προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες. 






Βέβαια από τα ράφια μας δεν λείπουν και τροπικά φρούτα, όπως μπανάνες, ανανάδες, καρύδες, πιπερόριζες(ginger), που κάθε φορά προσθέτουν τη δική τους, εξωτική πινελιά στις δημιουργίες μας. 



Για μας, η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών είναι πρωταρχικής σημασίας. Γι’ αυτό επιλέγουμε προσεχτικά και εφοδιαζόμαστε καθημερινά με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε και στο διαδικασία της κοπής και αποχύμωσης των φρούτων και των λαχανικών. Για αυτό το λόγο, το προσωπικό μας παρακολουθεί εξειδικευμένα σεμινάρια, προκειμένου οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία να παραμείνουν όσο το δυνατόν αναλλοίωτα. 

Κι όλα αυτά, για να απολαμβάνετε στο ποτήρι σας ένα δυνατό κοκτέιλ υγείας και ευεξίας.

Όσον αφορά τον καφέ που προσφέρει το κατάστημα...Μοναδικό χαρμάνι 100% Arabica με εξαιρετικές προελεύσεις από Νότια και Κεντρική Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία και Αφρική. Απολαύστε ένα πλούσιο και γλυκόπιοτο espresso με ήπια οξύτητα, πολύπλοκα αρώματα ξηρών καρπών και επίγευση μαύρης σοκολάτας !




Το κατάστημα ήδη βρίσκεται σε λειτουργία και θα είναι καθημερινά από τις 7:00 -23:00. Μπορείτε να καλείται στα 6972074077 2682023455 και να σας φέρνουμε το χυμό, τη φρουτοσαλάτα σας, (αλμυρή ή φρούτων) το γλυκάκι ημέρας, giorgutaki σας, τη γρανίτα σας ή τη λεμονάδα σας τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με μπάρες δημητριακών (sugar free) milk shake, το smoothies καθώς και τα ροφήματα του καφέ στο χώρο σας. 


Με τον καφέ δωρεάν το νερό 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου