Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με αρκετές συμμετοχές, από διάφορα μέρη της Ελλάδας και πλούσιο θέαμα πραγματοποιήθηκε η φιλική εκδήλωση scramble στην πίστα του Κούκου - 157 Φώτο


Στιγμές, από τις ένδοξες μνήμες του παρελθόντος, ξύπνησαν το μεσημέρι της Κυριακής 25/6 στην πίστα του Κούκου, καθώς πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, φιλική εκδήλωση scramble με συμμετοχές από ολόκληρη την Ήπειρο, την Λευκάδα, το Αγρίνιο, τα Γρεβενά, τη Κοζάνη κ.α.


Πρόκειται για μια νέα άκρως φιλόδοξη προσπάθεια από νεαρούς ντόπιους, φίλους του αθλήματος του Motocross, η πίστα του Κούκου να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού στο παρελθόν είχαν διοργανωθεί σπουδαίοι επίσημοι αγώνες με το κέρδος για την περιοχή να είναι τεράστιο τόσο σε επίπεδο διαφήμισης, όσο και στην τοπική οικονομία. 


Όσον αφορά την σημερινή εκδήλωση, ήταν μια σπουδαία πρωτοβουλία η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μάλιστα, αξίζει ν΄αναφέρουμε πως ο μοναδικός τοπικός άρχων που βρέθηκε για τις απονομές ήταν ο κ.Περικλής Βασιλάκης, από την Περιφέρεια Ηπείρου. 


Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 





Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση, όπως το κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του PrevezaBest.
















































































































































Η στιγμή των απονομών, όπου τιμητικά δόθηκε βραβείο για την συμμετοχή του στο βενιαμίν της παρέας, έναν σπουδαίο 14χρονο οδηγό .















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου