Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 24, 2017

Σημείο αναφοράς το Taste and Coffee στην Λευκάδα !


Taste and Coffee, το κατάστημα που δεν κλείνει ποτέ και η ευχαρίστηση του είναι η δική σας απόλαυση !

Το δημοφιλέστερο και όχι αδίκως κατάστημα της Λευκάδας, ακούει στο όνομα Taste and Coffee. Εφτά χρόνια περίπου συνεχής προσπάθεια, εξέλιξης για την καλύτερη και πληρέστερη ικανοποίηση των πελατών του καταστήματος.



Η οργάνωση, η εξυπηρέτηση, η ευγένεια και το γρήγορο σέρβις του καταστήματος είναι μερικά από τα ατού που έχουν κάνει το Taste and Coffee να είναι πρώτη επιλογή τόσο των ντόπιων όσο και  των επισκεπτών του νησιού.

Συγκεκριμένα, στο Taste and Coffee μπορεί κανείς να απολαύσει τον νούμερο 1 καφέ από τους εκπαιδευμένους Barista και να τον συνδυάσει με φρέσκα σφολιατοειδή αλλά και νόστιμες μπαγκέτες.





Όσον αφορά το φαγητό, στο Taste and Coffee, μπορείς να επιλέξεις μέσα από ένα πλούσιο κατάλογο με δροσιστικές σαλάτες, πικάντικα ζυμαρικά, σπέσιαλ πίτσες, λαχταριστά burgers, club sandwich και νόστιμα ψητά.


Επίσης, στο Taste and Coffee μπορείτε να δημιουργήσετε την πίτσα της αρεσκείας σας, επιλέγοντας μέσα από οχτώ, αφράτες και πλούσιες ζύμες, όπως επίσης μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 25 διαφορετικά είδη πίτσας του καταλόγου μας.
Δημητρίου Γολέμη 28

Λευκάδα
2645 021532

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου