Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 05, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Επιβεβαίωση του PrevezaBest για τις θέσεις ευθύνης του Δήμου Ζηρού


Πλήρης επιβεβαίωση του PrevezaBest  σχετικά με τις αλλαγές του Αντιδημάρχων του Δήμου Ζηρού, όπως αποκλειστικά σας είχαμε ενημερώσει και μπορείτε να δείτε ΕΔΩ


Έτσι, η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Ζηρού αναφέρει τα εξής:

Εξελέγη νέο προεδρείο, τα μέλη των επιτροπών και ορίστηκαν οι  αντιδήμαρχοι

Ο κ. Χρήστος Χασίδης επανεξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την ειδική συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου και μελών των επιτροπών ποιότητας ζωής και οικονομική. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Ανυφαντής Κωνσταντίνος από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, ενώ γραμματέας εξελέγη η κα Καραπάνου Αναστασία από την παράταξη της πλειοψηφίας ελλείψει υποψηφιότητας από τις παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας.

Επιτροπές:

Οικονομική:
Τακτικά μέλη: Γάλλιου Μαρία, Κατραχούρας Κων/νος, Ρεμπής Ζήκος, Ρίζος Αχιλλέας, Ιατρού – Παπαϊωάννου Θεοδώρα, Γείτονας Μενέλαος.

Αναπληρωματικά μέλη: Γιολδάσης Δημήτριος, Καραπάνου Αναστασία, Κώνστας Κων/νος, Ξώνα Γεωργία, Πάντος Δημήτριος.

Ποιότητας ζωής:

Τακτικά μέλη: Γεωργάνου Ελένη, Γάλλιου Μαρία, Κάλλης Θεόδωρος, Πάντος Δημήτριος, Ιατρού – Παπαϊωάννου Θεοδώρα, Κώνστας Κωνσταντίνος.

Αναπληρωματικά μέλη:
Καραπάνου Αναστασία, Ξώνα Γεωργία, Ρέντζος Αλέξιος, Γιολδάσης Στρατής, Παπατσίμπας Μιχαήλ.

Επίσης ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλάντζής Νικόλαος ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους οι οποίοι είναι οι: Κατραχούρας Κωνσταντίνος, Γιολδάσης Απόστολος, Γεωργάνου Ελένη και Ρεμπής Ζήκος.
Οι αρμοδιότητές τους καθώς και ο ορισμός των εντεταλμένων συμβούλων θ’ ανακοινωθούν αύριο με την απόφαση Δημάρχου η οποία θα αναρτηθεί στο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου