Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017

Ο Απόλλων Πάργας Κυπελλούχος ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας !


Στο στάδιο της Πρέβεζας, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Απόλλων Πάργας στέφθηκε κυπελλούχος ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Συγκεκριμένα στον τελικό κατάφεραν να φτάσουν ο Πανλευκάδιος και ο Απόλλων Πάργας όπου έπειτα από ένα ενδιαφέρον ματς, νικητής ο οποίος στέφθηκε και κυπελλούχος  ομάδα ήταν ο Απόλλων Πάργας αφού κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. 







Ειδικότερα, ο Τσομπάι για λογαριασμό του Πανλευκάδιου έκανε το 1-0 στο 25’ και αμέσως έτρεξε (βιάστηκε) να σηκώσει στα χέρια του το κύπελλο…δέκα λεπτά αργότερα, ο Βαρτζιώτης ισοφαρίζει σε 1-1 ενώ τελικό 1-2 γράφτηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον Μηλιώνη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.  


















Στο δεύτερο ημίχρονο και τα δύο τέρματα παρέμειναν ανέπαφα, ενώ η ομάδα του Πανλευκάδιου από το 70’ αγωνίστηκε με 10 παίχτες έπειτα την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Βασίλης Τριάντος. 












Και οι δύο προπονητές εξάντλησαν τα περιθώρια των αλλαγών. Τέλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, κ.Θωμάς Κάρτσακλας πραγματοποίησε τις απονομές. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου