Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανησυχία και κινητικότητα στον σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου με αφορμή την πρόταση Προσχέδιο νόμου για το Ε.Σ.Υ. Διοικητική συνένωση νοσοκομείων σε όμορους νομούς


Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στη μία το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νοσοκομείου με θέμα την πρόταση Προσχέδιο νόμου για το Ε.Σ.Υ. Διοικητική συνένωση νοσοκομείων σε όμορους νομούς.



Έτσι, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο κ.Κύρλας σχετικά με την πρόταση του Υπουργείου μεταξύ άλλων ανέφερε: 


"Αρνητική εξέλιξη για το νοσοκομείο μας, αναβαθμίζουν το νοσοκομείο της Λευκάδας στο πλαίσιο του ιατρικού τουρισμού (λόγω του αεροδρομίου του Ακτίου) και υποβαθμίζουν το δικό μας (το νοσοκομείο).

Αύξηση "τυράκι" στο ιατρικό προσωπικό, σταθερό το νοσηλευτικό προσωπικό και μείωση στους υπαλλήλους Δ.Π.

Θα πρέπει να αντιδράσουμε ακαριαία με σκοπό τη σύσκεψη φορέων με τη μορφή κινητοποιήσεων και να μην επιτρέψουμε αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη"

Τον λόγο έπειτα πήραν οι παρευρισκόμενοι – εργαζόμενοι, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Στρατής Βουγέλης  ο οποίος τόνισε πως  το σχέδιο αυτό της Κυβέρνησης δεν είναι τυχαίο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου