Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναφορά στη Βουλή του Σ.Γιαννάκη για τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας Καναλλακίου και Πάργας


Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης με αφορμή Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας σχετικά με τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας Καναλλακίου και Πάργας.

Προς
Τον Υπουργό Υγείας
κ. Ανδρέα Ξανθό

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα σας διαβιβάζω το με αριθμό πρωτοκόλλου 14992/30-12-2016 Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας με αίτημα την πλήρη λειτουργία των δύο Κέντρων Υγείας Καναλλακίου και Πάργας καθ΄  όλη τη διάρκεια του έτους, τη στελέχωσή τους με το αναγκαίο ιατρικό ειδικευμένο προσωπικό ούτως ώστε να διασφαλίζεται η λειτουργία των εφημεριών καθώς επίσης και τη δημιουργία αυτοτελούς τμήματος ΕΚΑΒ στο Δήμο Πάργας.

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε την άποψή σας καθώς επίσης και τυχόν ενέργειές σας για την ικανοποίηση του ανωτέρω δίκαιου αιτήματος, δεδομένου ότι η εν λόγω περιοχή είναι από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς με αποτέλεσμα να καλούνται τα δύο Κέντρα Υγείας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, να ανταποκριθούν σε πολύ μεγάλο αριθμό περιστατικών και να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τόσο των δημοτών  όσο και των τουριστών.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.     
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου