Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2017

Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης από την Πρέβεζα - Δεν δίνουμε υποσχέσεις...μόνο υλοποιήσιμα πράγματα


Στο πλαίσιο  της πανελλαδικής πολιτικής εξόρμησης, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στον νομό Πρέβεζας.

Σήμερα, το πρωί του Σαββάτου, 28/01, πραγματοποίησε συνάντηση με θεσμικούς εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και Ηπείρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου Καθώς και με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη για θέματα αθλητισμού Περικλή Βασιλάκη. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με παραγωγικούς και αθλητικούς φορείς της περιοχής μας στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πρέβεζας. 



Τον Υφυπουργό συνόδευε ο Βουλευτής του Σύριζα Ν.Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας καθώς και ο συντονιστής της Ν.Ε. Σύριζα κ.Παπαδήμος και μέλη αυτής.

Έτσι, στην συνάντηση που είχε με τους αθλητικούς φορείς, ο κ.Βασιλειάδης ξεκαθάρισε στην εισαγωγική του ομιλία πως δεν δίνουμε υποσχέσεις παρά μόνο υλοποιήσιμα πράγματα. Στην συνεδρίαση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας θωμάς Κάρτσακλας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών, Γιώργος Φραγκούλης, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τένις, Τάκης Παππάς κ.α.




Ενώ, το μεσημέρι, θα επισκεφτεί τον Δήμαρχο Πρέβεζας, κ. Μπαΐλη.

Στις 6 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης»  για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στις 7 μ.μ. θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου