Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

Η Φώφη Γεννηματά καλεί τους πρώην Πρεβεζάνους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Τους πρώην Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, από όλη την Ελλάδα καλεί, το Σάββατο 14 Γενάρη στην Αθήνα, η πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ κ. Φώφη Γεννηματα , προκειμένου, όπως αναφέρει στην προσωπική επιστολή που τους έχει αποστείλει, "να ανταλλάξουν απόψεις για τα μεγάλα θέματα και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η χώρα ,καθώς και για την προσπάθεια για ενότητα και ανάκαμψη του χώρου της Κεντροαριστεράς...".

Από το νομό Πρέβεζας, από τη Χαριλάου Τρικούπη, έχουν κληθεί στη συνάντηση οι πρώην Βουλευτές Σπύρος Κατηνιώτης, Σπύρος Καραμούτσος, Δημήτρης Ντούσκας , Γιάννης Τσεκούρας και Βασίλης Ιωάννου.





Η κ.Γεννηματά δίνει ιδιαίτερη σημασία στη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πρώην Βουλευτών, για ευνόητους λόγους, ιδιαίτερα μάλιστα τώρα που κυοφορούνται σημαντικές εξελίξεις στο χώρο , τόσο με τις συζητήσεις για ένταξη στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ και του  Γιώργου Παπανδρέου, όσο και με την πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει η κ.Διαματοπούλου,ο κ. Φλωρίδης και ο κ. Ραγκούσης για τη δημιουργία νέου κόμματος.

Όταν πληροφορηθούμε το ποιοι από το νομό θα συμμετάσχουν θα το αναφέρουμε με νεότερη ανάρτηση... 


Σημ - Δεν καταφέραμε να βρούμε φωτογραφία του κ.Καραμούτσου 
πηγή φωτογραφίας κ.Ντούσκα the best.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου