Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Δημοτικό Συμβούλιο απασχόλησε το κάμπινγκ στην θέση "Τσούκες" στο Κανάλι


Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας με 40 θέματα στην ημερήσια διάταξη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27/1.


Έτσι, μεταξύ άλλων το Δ.Σ. συζήτησε το νούμερο δύο στην ατζέντα των θεμάτων το οποίο και ήταν "Έγκριση υποβολής αιτήματος για υπαγωγή στον Ν. 4178/13 αυθαιρέτων κατασκευών σε δημοτικό εκμισθωμένο ακίνητο" όπου αφορούσε κάμπινγκ στην θέση "Τσούκες" στο Κανάλι . 

Μέσα από αυτό το ζήτημα διαφάνηκε η αδυναμία της Δημοτικής Αρχής, να μην τακτοποιεί κατασκευές σε δικές της περιουσίες δημοτικά ακίνητα τα οποία βεβαίως έπειτα μισθώνονται. 

Μάλιστα, το ζήτημα αυτό ήρθε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. κατόπιν καταγγελίας. Δηλαδή αν δεν γίνονταν η καταγγελία ουδέποτε θα εξετάζονταν. 

Όπως όμως δήλωσε η Προισταμένη Πολεοδομίας, κ.Μαυρίδου, οι παραβάσεις αφορούν 30 χρόνια πριν όταν το ακίνητο είχε παραδοθεί προς χρήση. 

Για το θέμα μίλησε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσης Καλλίνικος, όπου αφού δήλωσε πως θα πρέπει πρώτα να εξετάζουμε τα δημοτικά ακίνητα και μετά αυτά να παραχωρούνται, έκανε μια σχετική ερώτηση, "τι γίνεται με τα μισθώματα του ακινήτου και αν ο δήμος τα έχει εισπράξει", καθώς όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερη σχετική μας ανάρτηση, δείτε ΕΔΩο Δήμος Πρέβεζας θα προχωρήσει στην έκδοση διαταγής πληρωμής προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα αυτά από τα μισθώματα που του οφείλονται τα οποία ανέρχονται στις 46.00 ευρώ περίπου, για να λάβει την γρήγορη απάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.Φραγκούλη "ότι αυτό είναι άλλο θέμα..."

Τελικά το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία με την Λαική Συσπείρωση να ψηφίζει παρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου