Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απολογισμός πεπραγμένων του νοσοκομείου για το 2016 – Διοικητής κ.Παππάς "Πετυχημένη χρονιά με καλά αποτελέσματα"


Πραγματοποιήθηκε στις 11 π.μ. της Παρασκευής 30/12  από τον Διοικητή και τα στελέχη της Διοικητικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.Πρέβεζας η παρουσίαση του απολογισμού των πεπραγμένων του Νοσοκομείου  για το έτος 2016.

Η παρουσίαση του απολογισμού  ξεκίνησε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ.Μίλτο Παππά, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του χαρακτηρίζοντας την χρονιά του 2016 πετυχημένη με καλά αποτελέσματα. 


"Έχουμε ως στόχο την βελτίωση των δομών και των υπηρεσιών προς τους πολίτες, αναβάθμιση εξαερισμού των χειρουργείων και ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου", τόνισε μεταξύ άλλων ως βασικές προτεραιότητες ο κ.Παππάς. 


Ενώ, η στελέχωση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αποτελεί επίσης προτεραιότητα για τον ίδιον, ενώ, ο κ.Παππάς μεταξύ άλλων ανέφερε πως τον Γενάρη θα έρθει ένας γιατρός (παιδίατρος) παρότι σε ερώτηση που δέχθηκε για την θέση της παιδιάτρου, η οποία είναι διορισμένη στο νοσοκομείο Πρέβεζας αλλά εκτελεί τις υπηρεσίες της σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, ο κ.Παππάς απάντησε πως το θέμα ασφαλώς και το γνωρίζει και πως θα συζητηθεί έτσι ώστε να επιστραφεί η θέση. 

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο προιστάμενος Διοικητικού οικονομικών υπηρεσιών κ.Παππάς, ο οποίος υπογράμμισε πως η χρονιά του 2016 ήταν καλύτερη από την χρονιά του 2015, είναι η μόνη χρονιά που είναι όλοι πληρωμένοι μέχρι και τον ενδέκατο του 2016 ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Παππάς.  


Τον λόγο στην συνέχεια έλαβε η προισταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας, κ.Αραβανή η οποία τόνισε πως θέτουμε ρεαλιστικούς και υλοποιήσουμε στόχους, συγκεκριμένα το νοσοκομείο έχει κάλυψη νοσηλευτικού προσωπικού 95% από τις 112 θέσεις είναι καλυμμένες οι 107. Βασικός στόχος  η βελτίωση της παρεχόμενης νοσηλευτικής φροντίδας. Κάνουμε στοχευμένη εκπαίδευση των προισταμένων μέσω προγραμμάτων. Μείωση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και σ’αυτό στοχεύουμε υπογράμμισε η κ.Αραβανή. Οι στόχοι μας είναι σοβαροί και υλοποιήσιμοι κατέληξε η προισταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας.


Ο κ.Ανωγιάτης, προιστάμενος  συνταγογράφησης,  δήλωσε μεταξύ άλλων πως από το 2007 έως και πριν λίγο, είχαμε μια περιπέτεια με το σύστημα πληροφορικής, το οποίο ξεπεράστηκε έπειτα από εννιά χρόνια. Εγκαταστήσαμε ένα καινούριο σύστημα ανθρώπινου δυναμικού καθώς επίσης υλοποιούμε ένα σύστημα ψηφιακής αρχειοθέτησης, όπου οι πολίτες θα μπορούν μέσω διαδικτύου να κλείνουν τα ραντεβού τους. 


Τέλος, ο προστάμενος Οικονομικού κ.Αυδίκος τόνισε κυρίως πως υπάρχει αύξηση προυπολογισμού του νοσοκομείου για τα φάρμακα, με τον Διοικητή του νοσοκομείου σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με ένα φάρμακο που επιβαρύνει δραματικά τον προυπολογισμό να δηλώνει πως έχει εξασφαλιστεί το ποσό αυτό. 



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου