Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διεθνές σεμινάριο Taekwon -do Master Class στο Δίστομο και Αράχοβα - Βοιωτίας, Καταχειροκροτήθηκε ο διακεκριμένος MASTER Άγγελος Σολδάτος (VII dan)


Σε μια κατάμεστη αίθουσα η έναρξη του Διεθνούς Σεμιναρίου έλαμψε με επιτυχία.

Το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος κ. Λούκας Ζήσης, ο Πρόεδρος του Μορφωτικού πολιτιστικού συλλόγου Δαύλειας κ. Λουκάς Βαμβακάς και ο Γραμματέας κ. Στέλιος Δερβέναγας .Ο  Πρόεδρος του πολιτισμικού συλλόγου Διστόμου κ. Περγαντάς Νικόλαος.

Τα μέλη τα καλωσόρισε ο οργανωτής κ.Ευθυμιάτος Αναστάσιος( IV dan) δίνοντας τη σκυτάλη στον Αντιδήμαρχο κ. Λούκα Ζήση ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία του Σεμιναρίου , τονίζοντας ιδιαίτερα πόσο σημαντικό είναι το γεγονός αυτό και ο ρόλος του αθλητισμού γενικότερα.





Καταχειροκροτήθηκε ο διακεκριμένος MASTER ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ(VII dan)  με την παρουσία του στην αίθουσα , διαγράφοντας ως τώρα μια λαμπρή πορεία στο TAEKWON DO.

O MASTER ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, καλωσόρισε και ο ίδιος τα μέλη του TAEKWON DO, ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για την παρουσία αλλά και την στήριξή τους.

Τόνισε ιδιαίτερα σε μικρούς και μεγάλους αθλητές ότι είναι σημαντικό να δοθεί σημασία σε ένα τέτοιου είδους Σεμινάριο TAEKWONDO MASTER CLASS, ώστε με την διεκπεραίωσή του να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι ,έχοντας  εμπλουτίσει τις γνώσεις τους όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ξεκίνησε το πρόγραμμά του με το συμβολισμό της σωστής στάσης σώματος ενός αθλητή του TAEKWON DO.  Η οποία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του αυθεντικού Taekwondo do : σταθερότητα, ευκινησία, ισορροπία και ευλυγισία.
Το πραγματικό TAEKWON DO δεν έχει σύνορα και η στάση αυτή “Junbi sogi” συμβολίζει την ειρήνη.

Εξήγησε τις αρχές του Taekwondo do : Α) ΕΥΓΕΝΕΙΑ 
Β) ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Γ) ΕΠΙΜΟΝΗ
Δ)ΑΥΤΟΕΛΕΧΓΟΣ   
Δίνοντας βάση στις τεχνικές (Tull) , και κάλυψε μια μια τις κινήσεις , απαντώντας με σαφήνεια σε κάθε απορία που είχαν οι μαθητές .

Το σεμινάριο περιείχε λακτίσματα, αυτοάμυνες, αγωνιστικό  όπως και πολλές εκπλήξεις.
Για την αποδοτική διεξαγωγή του σεμιναρίου βοήθησαν οι εκπαιδευτές:
Καββαδίας Ευστάθιος (V dan)
Βουλιστιώτης Ιωάννης (V dan)
Λώλης Θεόδωρος (V DAN) 
Κατσαούνου Γρηγορία (V DAN)

Οι αθλητές του TAEKWON DO  έδωσαν με όλο το δυναμισμό τους μια ωραία επίδειξη στην πλατεία του Διστόμου κινώντας το ενδιαφέρον των περαστικών.

Σε όλους τους αθλητές απονεμήθηκαν πτυχία TAEKWON DO
MASTER CLASS. 

Δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον MASTER ΣΟΛΔΑΤΟ ΑΓΓΕΛΟ για την προσφορά του στο Taekwondo do , αλλά και στην ομάδα που μας εκπροσώπησε στο BRIGHTON της Αγγλίας .


Τίμησαν με την παρουσία τους το Σεμινάριο TAEKWON DO MASTER CLASS οι σχολές: 
Ευκλέας Πρέβεζας
Ευκλέας Λούρου
Ευκλέας Καναλακίου
Ευκλέας Άρτας
Ευκλέας Βόνιτσας
Ευκλέας Παλαίρου
Ευκλέας Πλαγιάς
Ευκλέας Μοναστηρακίου
Ευκλέας Αθήνας
Α.Σ Τριακόσιοι Σπάρτη
TAEKWON DO Διστόμου
Και η Πρόεδρος του Γερμανικού #INO# κα. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

Έπειτα, τα μέλη του TAEKWON DO ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο και Μουσείο θυμάτων Ναζισμού Διστόμου. Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν ένα μικρό απόσπασμα από το χρονικό μαρτυρίας  του Διστόμου λαμβάνοντας αξιόλογες πληροφορίες για τα πραγματικά γεγονότα.

Έκλεισε  τιμητικά αυτό το ευχάριστο γεγονός και ευχόμαστε να διεξάγονται συχνότερα τέτοιου είδους Σεμινάρια .    

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ  ΓΟΝΕΩΝ
Δημάκα Β
Ήταν η πρώτη φορά για τα παιδιά μου που πήραν μέρος σε ένα σεμινάριο Taekwon-Do. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους γονείς και τους αθλητές. Αυτό που θαύμασα περισσότερο ήταν ότι το σεμινάριο έκλεισε με μια επίδειξη του  Taekwon-Do στην πλατεία του Διστόμου.

Τζαλαμπίρα Δώρα
 
Συγχαρητήρια στον υπεύθυνο της διοργάνωσης Κ. Ευθυμιάτο Αναστάσιο 4 Dan και στον Master Σολδάτο Άγγελο 7 Dan για την διδασκαλία του στο Διεθνές σεμινάριο Taekwon-Do στο Δίστομο και στην Αράχωβα . Μας έκανε τρομερή εντύπωση η θέληση των μαύρων ζωνών αλλά και το επίπεδο των αθλητών της εθνικής ομάδας.

Πολύ καλή διοργάνωση αλλά θα ήθελα να αναφέρω ότι μου προκάλεσε έκπληξη η συμπεριφορά των αθλητών που ασχολούνται χρόνια με το Taekwon-Do. Σε συζήτηση που είχα με πολλούς αθλητές διέκρινα σοβαρότητα και ευγένεια.

Μάξιμος Αυγέρης (II DAN )
Ήταν  ένα πολύ καλό τεχνικό σεμινάριο στο οποίο έγινε πολύ καλή επεξήγηση των τεχνικών του Taekwon-Dο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Master Σολδάτο Άγγελο 7 Dan για την διδασκαλία του αλλά και τους εκπαιδευτές των υπολοίπων συλλόγων για τη βοήθεια τους κ Λώλη θεόδωρο , κ.Kαββαδία Ευστάθιο, κα. Kατσαούνου Γρηγορία  και τον κ. Βουλιστιώτη Γιάννη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου