Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2016

Στην Πρέβεζα βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης - Βίντεο


Το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας επισκέφτηκε στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας,  Παύλος Πολάκης.

Ο κ.Πολάκης έφτασε στο χώρο του νοσοκομείου συνοδευόμενος από τον Βουλευτή του Σύριζα, Κώστα Μπάρκα. 


Στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου τον περίμεναν μέλη του ΠΑΜΕ, μέλη του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου αλλά και εκπρόσωποι φορέων όπου διαμαρτυρήθηκαν με συνθήματα τόσο για την κατάσταση του νοσοκομείου όσο και της υγείας γενικότερα. 





Τον κ.Πολάκη, υποδέχτηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Παππάς όπου στα γραφείο του παρουσία του Βουλευτή, κ.Μπάρκα του Προέδρου της Νομαρχιακής του Σύριζα, κ.Παπαδήμου και του μέλους της Διοίκησης κ.Φονταρά συνομίλησαν για αρκετή ώρα.





Ακολούθως, ο Αναπληρωτής Υπουργός πραγματοποίησε συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν.Π.,αλλά και με εκπροσώπους του ιατρικού συλλόγου Πρέβεζας.


Ενώ, σύμφωνα με το πρόγραμμα ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, Χρήστο Μπαΐλη.

Το απόγευμα, ο Παύλος Πολάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων, ενώ αργότερα θα μεταβεί στο Δημαρχείο Λευκάδας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο, Κώστα Δρακονταειδή.

Δείτε στο βίντεο την "θερμή υποδοχή" που επεφύλαξαν στον κ.Πολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου