Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δήλωση του νέου Διοικητή του Νοσοκομείου, Μ. Παππά για την "παράτυπη καρατόμηση της διευθύντριας νοσηλευτικής υπηρεσίας του ΓΝ Πρέβεζας"


Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωινό της Τρίτης, το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του ΓΝ Πρέβεζας, δείτε ΕΔΩ, κατήγγειλε μεταξύ άλλων τον νέο Διοικητή του ΓΝ Πρέβεζας, Μίλτο Παππά για παράτυπη καρατόμηση της Διευθύντριας νοσηλευτικής υπηρεσίας του ΓΝ Πρέβεζας.

Έτσι, το PrevezaBest για μια πιο σφαιρική άποψη του ζητήματος, επικοινώνησε με τον Νέο Διοικητή του νοσοκομείου, κ.Παππά ο οποίος μας έκανε την ακόλουθη δήλωση

"Η θητεία της πρώην διευθύνουσας είχε λήξει. Η επιλογή της νέας διευθύνουσας έγινε με αξιοκρατικά - αντικειμενικά κριτήρια, καθότι διαθέτει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών πάνω στο γνωστικό της αντικείμενο. 

Μάλιστα, η νέα διευθύνουσα έχει υπηρετήσει στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας (Ρίου – Λάρισας) και τόσο η αρθογραφία όσο και η θεματογραφία  της σε επιστημονικά περιοδικά είναι αποδεδειγμένη. 

Το ότι η κ.Αραβανή δεν είχε αναλάβει θέση διευθύνουσας όπως θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό ήταν ένα θέμα το οποίο θα έπρεπε να είχε διορθωθεί πριν πολλά χρόνια." 


Πηγή φωτογραφίας : Tomistinenimerosi

1 σχόλιο: