Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Πρέβεζα - Σαν ταινία παλιού σινεμά", Πλήθος κόσμου απόλαυσε την εκδήλωση


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο χώρο του θερινού δημοτικού κινηματογράφου, η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Νικολαίδη με τίτλο "Πρέβεζα - Σαν ταινία παλιού σινεμά".


Την όμορφη καλοκαιρινή αυτή εκδήλωση, παρακολούθησε πλήθος κόσμου – ο χώρος ασφυκτικά γεμάτος - με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν την εκδήλωση αφού το πρόγραμμα περιείχε σπάνιο οπτικό υλικό από την Πρέβεζα των δεκαετιών του 50,60 και 70. 




Η παρουσίαση του βιβλίου "Πρέβεζα - Σαν ταινία παλιού σινεμά" έγινε υπό την συνοδεία των μουσικών μελωδιών του Κώστα Αντύπα αλλά και της Σοφίας Κυριάκη. Το πρόγραμμα επίσης περιελάμβανε χορό από την Μαριέττα Γκούμα και τον Σίμο Μπατσούλη. 







Μια εκδήλωση στην οποία προβλήθηκαν εικόνες και σπάνιο υλικό, χωρισμένη σε ενότητες, Για τους "πολέμους" των παιδιών των δεκαετιών του 60 και 70 από διάφορες γειτονιές, την εποχή του ποδηλάτου, το Γυναικείο Καρναβάλι κ.α.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής, σημερινοί 60αρηδες και 70αρηδες. Ενώ, στην αρχή της εκδήλωσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Γιαμάς και αναφορικά με τον δημιουργό και τη δουλειά που παρουσίασε, μίλησε ο Πρόεδρος του ιδρύματος Ακτία – Νικόπολις κ.Νίκος Καράμπελας. 



Στο ρόλο της παρουσίασης της εκδήλωσης η Αρετή Νικολαίδη











1 σχόλιο: