Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016

Αποτελέσματα και βαθμοί Πανελλήνιων 2016: Δείτε τα μόρια που συγκεντρώσατε


Το υπουργείο Παιδείας βάζει τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων αφου ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων 2016 και πλέον οι διαγωνιζόμενοι θα γνωρίζουν τα μόρια που έχουν συγκεντρώσει.


Ειδικότερα από ώρα σε ώρα το υπουργείο ανακοινώνει τους βαθμούς των πανελληνίων 2016 και με την βαθμολογία οι υποψήφιοι μπορούν να βλέπουν πόσα μόρια έχουν συγκεντρώσει μέσω ειδικής εφαρμογής που έχει δημιουργήσει το υπουργείο. Σύμφωνα με την εγκύκλιο, όλα τα Λύκεια θα παραλάβουν τις καταστάσεις με τις βαθμολογίες σήμερα το πρωί, ώστε οι βαθμοί να αναρτηθούν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε όλα τα σχολεία. 

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας θα αναρτηθούν την ίδια ημέρα, στις 14:00 το μεσημέρι, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.results.it.minedu.gov.gr 

Επίσης, οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΕΠΑΛ θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου στα σχολεία, σταδιακά έως το μεσημέρι και στις 14:00 θα αναρτηθούν στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας. 

Πανελλήνιες 2016 υπολογισμός μορίων 

Ειδική εφαρμογή για να υπολογίσουν όλοι οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2016 τα μόρια που συγκεντρώνουν ανάλογα με τις επιδόσεις που έχουν «πιάσει» σε κάθε μάθημα ανέπτυξε το υπουργείο Παιδείας. Επίσης μπορεί να γίνει εύκολα η σύγκριση με τις περσινές βάσεις.

Ειδικότερα όλοι οι υποψήφιοι στις πανελλήνιες 2016 μπορούν να μπαίνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://markcalc.minedu.gov.gr/ και να υπολογίσουν ηλεκτρονικά τον αριθμό των μορίων τους. 

Εισάγοντας τους βαθμούς που πιστεύουν ότι έχουν επιτύχει σε κάθε μάθημα μπορούν να βλέπουν τα συνολικά μόρια και να συγκρίνουν με τις βάσεις εισαγωγής του 2015. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου