Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπουδαία ονόματα στο 14ο Preveza Jazz Festival


Ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής το 14ο Preveza Jazz Festival μπροστά από την πλατεία δικαστηρίων, το οποίο παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Το τριήμερο φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Πρέβεζα, έχει διεθνή χαρακτήρα και αυτό διότι συμμετέχουν σχήματα από διάφορα μέρη του κόσμου. 

Σήμερα, πρώτη μέρα του φεστιβάλ το κοινό μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον θρύλο της τζαζ ροκ σκηνής στην Τσεχία των 70’ς, δεξιοτέχνης του πιάνου, ΜartinKratochvil και τον Αμερικάνο βιρτουόζο κιθαρίστας Tony Ackerman. 




Αύριο, Σάββατο δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, θα παρακολουθήσουμε τους  Pol Belardi's Force ένα καθιερωμένο νεανικό τρίο με επιρροές από τζαζ, κλασσική, ποπ, χιπ-χοπ κα. Την σκυτάλη θα πάρει το International All Stars group που εκπροσωπεί την Ολλανδία και αποτελείται από τουςIneke, Dimitriadis, Stanik και Guilfoyle. Toυς ενώνει η αγάπη για τον Thelonius Monk. Η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με τους Αθηναίους Funky Lab με επιρροές από 70’ς μέχρι σύγχρονο ποιοτικό funk. Στην κιθάρα ο εξαιρετικός Πρεβεζάνος μουσικός Θάνος Παγκράτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου