Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Απριλίου 28, 2016

Δυνατή πρεμιέρα για την Πρεβεζάνα Πρωταθλήτρια Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στην διοργάνωση Soho Square Egypt F16 Women's Future που διεξάγεται στην Αίγυπτο.
Η 23χρονη τενίστρια κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον 2ο γύρο, μετά τη νίκη που σημείωσε εναντίον της Jaqueline Adina Cristian, με 7-6 (2), 7-5, σε μια αναμέτρηση που διήρκησε 2 ώρες.
Για 2η συνεχόμενη εβδομάδα η Δέσποινα Παπαμιχαήλ εντείνει τις προσπάθειές της στα τουρνουά τις Αιγύπτου. Στην πρεμιέρα της αυτή την εβδομάδα, ως Νο3 του ταμπλό, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Jaqueline Adina Cristian από την Ρουμανία, με 7-6 (2), 7-5.
Για μια θέση στην 8άδα, η Παπαμιχαήλ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Samantha Murray από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία μάλιστα είναι και συμπαίκτρια της στα διπλά. Ας σημειωθεί πως οι δυο τενίστριες, κατάφεραν να προκριθούν στα προημιτελικά, μετά τη άνετη νίκη που πέτυχαν σε βάρος των Νο3 του ταμπλό, Martina Pradova (Τσεχία) και Helene Scholsen (Βέλγιο), με 6-2, 6-2. Στον επόμενο γύρο  θα αντιμετωπίσουν τις Ρωσίδες, Aida Kalimullina και Ralina Kalimullina.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου