Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 06, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Για απάτη κατηγορήθηκε ο Πρόεδρος του κινήματος "Αντίσταση Τώρα", κ.Θεοδωρίδης - Βίντεο


"Η μεγάλη απάτη που έστησαν σε βάρος των Ελλήνων πολιτών οι διαχειριστές της εξουσίας και οι τραπεζίτες, με πρόσχημα την ανακεφαλαιοποίηση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων", ήταν το θέμα της εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην πρώην λαική αγορά με Κεντρικό ομιλητή-εισηγητή  τον οικονομολόγο και πρόεδρο του κινήματος "Αντίσταση Τώρα", κ. Παναγιώτη Θεοδωρίδη.


Την αντίδραση όμως του Δικηγόρου Απόστολου Τάσση προκάλεσε τα όσα ανέφερε ο κ.Θεοδωρίδης στην ομιλία του, ο οποίος κατηγόρησε ανοιχτά τον πρόεδρο του κινήματος  για απάτη με σκοπό την προσέλκυση πελατών και αντιποίηση δικηγορικού λειτουργήματος .

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο



Στην ίδια εκδήλωση ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πρέβεζας κ Θωμάς Γεωργίου, ζήτησε να προσκομισθούν αποφάσεις που να επιβεβαιώνουν τη δυνατότητα της "αντίστασης τώρα" να ακυρώσει τα δάνεια με τις τράπεζες, χωρις όμως να λάβει τέτοιες αποφάσεις. 


Αναγνώσθηκε από τον κ Θεοδωρίδη μόνο μια απόφαση η οποία όμως ... Ήταν απορριπτική!!!

Ο κ Τάσσης αναφέρθηκε ανοικτά σε ύποπτο κερδοσκοπικό σκοπό της οργάνωσης αυτής που κρύβεται πίσω από προσωπείο σωματείου, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες απο μη δικηγόρους, εξαπατώντας δανειολήπτες τάζοντας τους την ακύρωση των δανείων τους.



Επίσης ο κ Τάσσης τον ρώτησε τι ευθύνη αναλαμβάνει το σωματείο αν τελικά ο πολίτης επιβαρυνθεί περισσότερο από αυτές τις ενέργειες και τι διασφαλίσεις του παρέχονται, επίσης χωρίς όμως να λάβει απάντηση. Επίσης αναφέρθηκε προσωπικά στον κ Θεοδωρίδη τον οποίο κατηγόρησε για  Επικινδυνότητα, νομική άγνοια, παράνομη προτροπή των πολιτών σε άστοχες νομικές ενέργειες και αντιποίηση νομικού λειτουργήματος, καθώς και για σύνδεση του σωματείου με τις θέσεις, τη φρασεολογία και τα συνθήματα της χρυσής αυγής, τη στιγμή που εμφανίζεται στο καταστατικό του ως ακομμάτιστο.



Αναζητήσαμε πληροφορίες στο επίσημο σάιτ του σωματείου καθώς και στις ιστοσελίδες του στο fb, όπου βρήκαμε πράγματι αναφορά πολίτη που καταγγέλει το σωματείο ότι καταστράφηκε γιατί έκανε οτι του είπαν, και ταυτόχρονα απειλές του διαχειριστή του προφίλ στο fb προς πολίτες που είπαν τη γνώμη τους, για να πάνε απο εκει ... αν τολμούσαν και να τα πούνε απο κοντά.


Το συγκεκριμένο σωματείο προτρέπει τους πολίτες να μην πληρώνουν τους φόρους, να στέλνουν εξώδικα και να κάνουν μηνύσεις στους εφοριακούς, στην αστυνομία που τους σταματά για έλεγχο ακόμη και στους δικαστές για κακοδικία.


Ο πρόεδρος του κ Θεοδωριδης είπε ότι έχει συνεργαζόμενους δικηγόρους από την Αθήνα που αναλαμβάνουν τέτοιες υπηρεσίες για τα μέλη του σωματείου, ενώ στο καταστατικό του είδαμε ότι αναφέρεται σε σύσταση Νομίμου τμήματος για υποστήριξη οποίου θέλει να γίνει μέλος του.

Βρήκαμε επίσης  στο σάιτ αλλά και στο προφίλ  κατηγορίες για δοσίλογους και προσκηνυμένους, ενώ μάθαμε και οτι πριν απο λίγες μέρες το σωματείο αποφάσισε να ασκήσει μηνύσεις κατα του συνόλου του πολιτικού συστήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Εμείς δεν υιοθετούμε καμία άποψη, προτείνουμε όμως στο κοινό να μην είναι ευκολόπιστο και υπενθυμίζουμε οτι πριν απο λίγο καιρό είχε εμφανισθεί στην Πρέβεζα καποιος αυτοαποκαλούμενος οικονομολόγος, που πηρε πολυ κόσμο στο λαιμό του υποσχόμενος να τους βάλει στο νομό Κατσέλη με δικούς του δικηγόρους απο άλλους νομούς. Σχεδόν όλα τα δικαστήρια απορρίφθηκαν ενώ ο καθε πολίτης πλήρωσε απο 3.000 εώς 6.000 €.

Προσοχή λοιπόν γιατι η ζάχαρη μοιάζει πολυ με το αλάτι...Ενώ δεν γνωρίζουμε κατά πόσο έγιναν σοφότεροι αυτοί οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση.


8 σχόλια:

  1. Μπραβο στον Προεδρο του δικηγορικου συλλογου Πρεβεζας.Εγω δημοσια προσφατως τον αποκαλεσα απατεωνα του κοινου ποινικου δικαιο και αν θελει ας με κανει μηνυση αφου θα πρεπει να αποδειξη πρωτα οτι δεν ειναι απατεωνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ. ΠΑΞΙΝΟΣ

    "Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΟΜΗ"
    4/6/2011

    ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.....ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι λειπει απο το βιντεο η συνεχεια? οι απαντησεις δηλαδη του κ.Θεοδωριδη? ετσι ενημερωνετε εσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ........

    Δικηγορικός Σύλλογος Άθηνών (ΔΣΑ) – Τό άρθρο 14 παράγραφος 5 τού Μνημονίου, παραδίδει μέ μιά ύπογραφή τήν έθνική μας κυριαρχία. Η δανειακή σύμβαση είναι ΕΚΝΟΜΗ.


    Πηγή : http://agiooros.org/viewtopic.php?f=13&t=5418

    Ό ΔΣΑ άναφέρεται στό άρθρο 14 παράγραφος 5 τού Μνημονίου, πού ορίζει τά εξής :

    14. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

    (5) Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγώγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή έκτελέσης δικαστικής αποφάσης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.

    Διαβάστε ολο τό Μνημόνιο εδώ :

    Τό Μνημόνιο – ‘Ο Μηχανισμός Στήριξης – Σύμβαση Δανειακής διευκόλυνσης – ‘Η ” Σύμβαση” – 20 Μαίου 2010

    https://norfid.files.wordpress.com/2010/11/to-mnhmonio-mhxanismos-sthri3hs-sumvash-daneiakhs-dieukolunshs-20-maiou-2010.pdf

    καί τό Νόμο πού ψηφίστηκε στήν Έλληνική Βουλή γία νά τό εγκρίνει εδώ :

    Τό Μνημόνιο – ‘Ο Μηχανισμός στήριξης τής ‘Ελληνικής οίκονομίας – Νόμος 3845 – ΦΕΚ 65/Α/6-5-2010 – Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη−μέλη της Ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

    https://norfid.files.wordpress.com/2010/11/nomos-3845-o-mhxanismos-sthri3hs-mnhmonio-fek-65-a-6-maiou-2010.pdf

    ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ???
    ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κιρηε δικηγορε της πρεβεζας αμφισβητης της ανακεφαλεοπιησης της τροπολωγιες που περνουσαν σενα βραδη ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΠΑΚΟΣΤΑΝΤΗΝΟΥ και επει καραμανλη και εικουμενηκης κιρηε δικηγορε θελο να μου αποδηξης οτη ο θεοδωριδης ειναι απατεονας με Αποδιξης διαφορετηκα εισαι ψεφτης και Λαοπλανος ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι κοπηκε η συνεχεια στο βιντεο με την απαντηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. που είναι η συνεχεια του βιντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή