Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Υπόθεση "Τουριστικό Περίπτερο"…Τόσο πλούσιος είναι ο Δήμος Πρέβεζας που δεν θέλει έσοδα ; ; ;


Πλησιάζουμε σιγά – σιγά προς την καλοκαιρινή σεζόν.


Έτσι, ένα ιστορικό μαγαζί, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ψυχαγωγία των ντόπιων και των τουριστών, αλλά και γνωστό σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στην Ήπειρο, είναι το "Τουριστικό Περίπτερο". 

Με μεγάλη μας χαρά έχουμε πληροφορηθεί, ότι το άλλο μισό, δηλαδή το "Κουρδιστό Πορτοκάλι", φέτος θα λειτουργήσει κάτω από πραγματικά εντυπωσιακές συνθήκες, βάση της ανακαίνισης που ετοιμάζει η νέα διεύθυνση του μαγαζιού. 

...Αναμφίβολα θα προσδώσει πολλά συν στην καλοκαιρινή διασκέδαση τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών. Αυτό είναι το ένα κομμάτι, το άλλο, αφορά την υπόθεση του "Τουριστικού Περιπτέρου" και εδώ εγείρονται πλήθος ερωτημάτων, των οποίων στην παρούσα ανάρτηση δεν θα θέσουμε…..Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ένα μαγαζί, για κάποιον που γνωρίζει βεβαίως το αντικείμενο, σωστό χρυσωρυχείο….

Έτσι, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε για ποιο λόγο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, δεν έχει προχωρήσει στην εκ νέου δημοπράτησή του…Ποιοι είναι οι λόγοι που δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, δεν γνωρίζουμε, μπορούμε όμως να σκεφτούμε ότι ο δήμος, είτε δεν θέλει έσοδα, είτε δεν έχει ανάγκη από έσοδα, πως αλλιώς εξηγείται το γεγονός ότι δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες, έτσι ώστε κάποιος από τους πολλούς ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να προχωρήσει στην ενοικίαση του. 

Και αν αυτό συμβεί, η δημοπράτηση, ποτέ θα συμβεί ; Τον Απρίλη ή τον Μάη… ; 

...Τότε, ίσως η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου να μην αφήσει πολλά περιθώρια στον όποιον ενδιαφερόμενο θέλει να επενδύσει και να πάει αυτόν τον έρμο τόπο…ένα βήμα μπροστά….

Εκτός βέβαια και αν έχουμε τόσο πλούσιο δήμο που δεν θέλει ή δεν έχει ανάγκη από έσοδα… Σε διαφορετική περίπτωση θα είχε ήδη κινήσει τις διαδικασίες δημοπρασίας ενός ιστορικού για την Πρέβεζα καταστήματος. 

ΥΓ: Με την ελπίδα της άμεσης έναρξης των απαραίτητων διαδικασιών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου