Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2016

Μία ακόμη δυνατή κίνηση των Παργινών για την προώθηση του τόπου τους... Συμμετοχή στην 3ηΈκθεση "Grekland Panorama" στην Στοκχόλμη


...Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη!!!

Στην 3η Έκθεση της "Grekland Panorama" της Στοκχόλμης στην Σουηδία, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο από 12-14/2/16 θα λάβει μέρος η Πάργα με δικό της περίπτερο. 

Πρόκειται για την μοναδική αποκλειστική έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Σκανδιναβία.  

Η Πάργα στην εν λόγο έκθεση θα λάβει μέρος με δικό της Περίπτερο. Την οργάνωση έχουν, η Ξενοδοχειακή ένωσης Πάργας σε συνεργασία με τον σύλλογο Εστίασης, τον σύλλογο ενοικιαζόμενων δωματίων, τον νέο εμπορικό σύλλογο Πάργας καθώς και τον δήμο Πάργας. 

Το Περίπτερο της Πάργας θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε σχέση με τα περίπτερα των υπόλοιπων αποστολών. Στην έκθεση θα γίνει Γαστρονομική παρουσίαση με τοπικά πιάτα σε δημοσιογράφους και Tour Operators της Σκανδιναβίας, εκτενής παρουσίαση - προώθηση της Πάργας αλλά και της ευρύτερης περιοχής μέσα από έντυπο υλικό και βίντεο από καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που θα στελεχώνει το περίπτερο. 

Αναμφίβολα πρόκειται για μια δυνατή προβολή που θα προκαλέσει αίσθηση και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης για την περιοχή της Πάργας και όχι μόνο. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η επισκεψιμότητα της 2ης έκθεσης Grekland Panorama τον Φεβρουάριο 2015, έφθασε τους 10.890 επισκέπτες, και σύμφωνα με τη Διοίκηση του Globen Arena, αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση που έχει φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα στις εγκαταστάσεις τους! 165 εκθέτες, και 35 προορισμοί από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικά το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου