Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Blue Moon"

Φώτο από Πρέβεζα

Στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ο Θεοδωράκης


Στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο αμυντικός μέσος Δημήτρης Θεοδωράκης.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 21χρονη για κλοπή


Συνελήφθη, σήμερα (31-07-2015) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, μία 21χρονη ημεδαπή Ρομά, κατηγορούμενη για κλοπή.

Ζαλόγγεια 2015 - Το πρόγραμμα της εκδήλωσης


Ο Δήμαρχος  Πρέβεζας  Xρήστος Μπαϊλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας  Στράτος  Ιωάννου, τιμώντας την αυτοθυσία των γυναικών του  Σουλίου oι οποίες επέλεξαν να πέσουν στον γκρεμό του Ζαλόγγου αντί να αιχμαλωτιστούν από τους Τούρκους  κατακτητές  ,διοργανώνουν και φέτος  τα ¨Ζαλόγγεια 2015¨ που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή  9  Αυγούστου στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Ζαλόγγου  και στον Ιερό  Βράχο του Ζαλόγγου. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας


Παράταση έως 26/08/2015 για τους δικαιούχους αιτήσεων για το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ - Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

Δευτέρα 3/8 "οι τενόροι" στην Πρέβεζα


ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
ΩΡΑ : 21:15
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 13 €  ΚΑΙ 15 €                      
 «ΟΙ ΤΕΝΟΡΟΙ»

ΠΡΕΒΕΖΑ: Λειτουργούσε πισίνες που είχαν "σφραγιστεί"


Συνελήφθη, χθες (30-07-2015) το μεσημέρι, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, 43χρονος ημεδαπός, διότι ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος,   λειτουργούσε  δύο (2) κολυμβητικές δεξαμενές (πισίνες), παραβιάζοντας σφράγιση που είχε τεθεί από την αρμόδια αρχή.

Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το πόρισμα για το τροχαίο δυστύχημα


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η δικογραφία της τροχαίας, σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχηματος που έλαβε χώρα τη περασμένη Πέμπτη και κόστισε τη ζωή σε μια 17χρονη κοπέλα.

ZERO Fest 2015: Με Kosheen το γεγονός του καλοκαιριού στην Λίμνη Ζηρού


BINTEO:Η μεγαλύτερη συνάντηση νέων για το φετινό καλοκαίρι είναι προ των πυλών!

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πυρκαγιά στον οικισμό της Δροσιάς


Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 4 μ.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας, καθώς ειδοποιήθηκε για φωτιά στον οικισμό της Δροσιάς στην Πρέβεζα.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την νέα μέθοδο που μετέρχονται επιτήδειοι για να εξαπατούν και να εκβιάζουν ανυποψίαστους πολίτες


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης ενημερώνει τους πολίτες για την πρόληψη και αποφυγή εξαπάτησής τους από τις συνεχώς μεταλλασσόμενες μορφές απάτης, μέσω του διαδικτύου.

Ιόνια Οδός: Ξαναγκάζωσε το έργο με 4χλμ στην κυκλοφορία και 60χλμ στις αρχές του 2016



Ήταν να μην πάρει φόρα το έργο στην Ιόνια Οδό. Παρά τα μεγάλα προβλήματα που έφεραν τόσο η οικονομική κρίση όσο και τα capital controls τα εργοτάξια ζωντάνεψαν και μάλιστα όπως μαθαίνει το ypodomes.com το έργο ξαναγκάζωσε.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κάτι ετοιμάζεται στο Fight Club...!


Μια ακόμα αθλητική σεζόν με πολλές επιτυχίες για το αθλητικό σωματείο "fight club"  ολοκληρώθηκε. 

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία των Nouvelle Vague στην Πρέβεζα


H διάσημη παρισινή μπάντα των ΝΟUVELLE VAGUE θα πραγματοποιήσει μία και μοναδική συναυλία στην ηπειρωτική Ελλάδα, στις 15 Αυγούστου, στην Πρέβεζα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Την πόλη μας την αγαπάμε όλοι πραγματικά ;" Αναγνώστης


Βρισκόμαστε στην κορύφωση του καλοκαιριού και ας κάνουμε μια βόλτα στην πόλη της Πρέβεζας.

Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2015

Το κάμπινγκ Λύχνος στην Πάργα στα 10 καλύτερα οργανωμένα της Ελλάδας


Με αφορμή τη μεγάλη δημοτικότητα που έχει αποκτήσει το οργανωμένο κάμπινγκ, καθώς και λόγω του ότι η περίοδος Ιουλίου-Αυγούστου είναι η γνωστή «high-season» που επιλέγει ο περισσότερος κόσμος για να φύγει διακοπές, η huffingtonpost.gr παρουσίασε ένα άρθρο με τα δέκα από τα καλύτερα οργανωμένα κάμπινγκ στην Ελλάδα.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στην πόλη της Πρέβεζας


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από σπίτι στην πόλη της Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τελευταία βουτιά για ηλικιωμένο στην Καστροσυκιά


Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε προ ολίγου ένας 77χρονος από την θαλάσσια περιοχή της Καστροσυκιάς Πρέβεζας.

Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκινά το 4ο "3on3 Basketball Tournament !


Ξεκινά αύριο (29 Ιουλίου) το 4ο "3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας" που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Στάθη Παρούση.

Ενίσχυση στον άσο με Πάντο για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου


Ο Κώστας Πάντος γκολκίπερ παλαιότερα του Ολυμπιακού, μετά από έναν ενδιάμεσο σταθμό στα Χανιά και τον Θεσπρωτό, θα είναι από τη νέα περίοδο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, που ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική.

Δράσεις στην Πρέβεζα για την ανακύκλωση των παλιών ηλεκτρικών συσκευών


Στο πλαίσιο του έργου LIFE INFOCYCLE την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Ιουλίου και από ωρες 15.00-21.00 θα πραγματοποιηθούν δράσεις στο πάρκινγκ της πλατείας Ανδρούτσου στην Πρέβεζα, με σκοπό να προωθήσουν την ορθή διαχείριση των παλιών ηλεκτρικών συσκευών.

Τραγική κατάληξη για τον βοσκό που αγνοούνταν στο Συρράκο


Τραγική κατάληξη είχε ένας βοσκός αλβανικής καταγωγής τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωινό της Δευτέρας, δείτε σχετικά εδώ .

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 29χρονη - Εκκρεμούσε απόφαση δικαστηρίου



Συνελήφθη, χθες (27-07-2015) το βράδυ στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, μία 29χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Δευτέρα, Ιουλίου 27, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μια χορευτική βραδιά αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα !


Αξιέπαινη προσπάθεια της τοπικής φιλοζωικής οργάνωσης, Παρέμβαση για τα Ζώα

Θρίλερ με την εξαφάνιση βοσκού στο Συρράκο


Από το πρωινό της Δευτέρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, έχει να δώσει σημεία ζωής ένας βοσκός αλβανικής καταγωγής στην περιοχή του Συρράκου όπου και διαμένει.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: 50χρονη έχασε τη ζωή της κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο


Μια 50χρονη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, έχασε τη ζωή της, κατά τη διακομιδή σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Καλάθι" συγκέντρωσης φαρμάκων στο «3on3 Basketball Tournament




Η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου «3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας» σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Πρέβεζας ενημερώνει, ότι κατά την διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει στο χώρο των γηπέδων μπάσκετ του Κολυμβητηρίου Πρέβεζας καλάθι συγκέντρωσης φαρμάκων.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 45χρονου ημεδαπού για κλοπή


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, για κλοπή και παραβάσεις του ΚΟΚ.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καταδικάστηκε ο 18χρονος κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας


Εκδικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο μονομελές πλημμελειοδικείο Πρέβεζας, η υπόθεση με τον 18χρονο κατηγορούμενο, έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς ενός 7χρονου αγοριού, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, δείτε σχετικά εδώ.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Από σήμερα 27/7 - 7/8, οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων




Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης από εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το πρόγραμμα του δημοτικού θερινού κινηματογράφου


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ 2015

Κυριακή, Ιουλίου 26, 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: 58χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο


Σήμερα (26-07-2015) και ώρα 06.00΄, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κακαβιάς, περιοχή Άγιος Ιωάννης Ιωαννίνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονη ημεδαπή  συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός.

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κατατέθηκε μήνυση σε βάρος 18χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας


Σχετικά με το περιστατικό με το ανήλικο αγοράκι για το οποίο και σας ενημερώσαμε με προηγούμενη ανάρτηση, δείτε εδώ, οι νεότερες πληροφορίες, έχουν ως εξής:

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δύο άτομα οδηγήθηκαν στην ασφάλεια έπειτα από καταγγελία για παρενόχληση ανηλίκου


Στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας και συγκεκριμένα στο τμήμα ασφάλειας, οδηγήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, δύο νεαροί άνδρες έπειτα από καταγγελία για παρενόχληση ανηλίκου.

Σε απόγνωση επιχειρηματίες της Πρέβεζας


Αν και οι Τράπεζες «φαινομενικά» άνοιξαν, τα Capital Cotnrols παραμένουν και δυσκολεύουν τη ζωή των εμπόρων και καταστηματαρχών της Πρέβεζας όπως και ολόκληρης της Χώρας.

Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη 42χρονος, ο οποίος αναζητούνταν στην Κόρινθο


Συνελήφθη, σήμερα (24-07-2015) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Υπό έλεγχο η φωτιά στους Αγίους Αποστόλους (Νέας Σαμψούντας)


Υπό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγο, φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων (Νέας Σαμψούντας), όπως σας ενημερώσαμε σχετικά, δείτε εδώ.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Συνάντηση μελών της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων "Άκτια"


Συνάντηση μελών της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πρέβεζα στις 29-30 Αυγούστου με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κ. Κωνσταντίνο Μάμαληπραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο της Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τώρα- Φωτιά στους Αγίους Αποστόλους (Νέας Σαμψούντας)


Συναγερμός σήμανε στην Π.Υ. καθώς πριν από λίγο, ειδοποιήθηκε για φωτιά στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στην Νέα Σαμψούντα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τραγική εξέλιξη...έφυγε από τη ζωή 16χρονη έπειτα από τροχαίο



Τραγική εξέλιξη είχε το χτεσινοβραδινό τροχαίο ατύχημα, για το οποίο σας ενημερώσαμε, δείτε εδώ.

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΣΟΒΑΡΟ: Επιτακτική ανάγκη η επισκευή ή αντικατάσταση των Pillars


Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν εδώ και λίγες μέρες, τα πληρώματα των σκαφών τα οποία και βρίσκονται στην παραλιακή της Πρέβεζας.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πριν λίγο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες δύο νεαρά άτομα


Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγα λεπτά στην περιοχή του σούπερ μάρκετ "METRO".

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο έλεγχος σε μοτοσικλετιστή, φανέρωσε το χασίς !


Συνελήφθη, σήμερα (23-07-2015) μετά τα μεσάνυκτα στο 20ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας - Πρέβεζας, περιοχή Λούρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) Πρέβεζας, ένας 23χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη 44χρονος στην Πάργα, δυνάμει καταδικαστικής απόφασης πολυετούς κάθειρξης για διακίνηση ναρκωτικών και σύσταση συμμορίας


Συνελήφθη σήμερα (23-07-2015) το μεσημέρι στην Πάργα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάργας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, φυγόποινος.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ψάχνουν εθελοντές - Όσοι πιστοί προσέλθετε


Το εθελοντικό Δίκτυο του Δήμου Πρέβεζας, με βάση το καταστατικό λειτουργίας του, και για την καλύτερη διεξαγωγή των αθλητικών αγώνων του διημέρου 29-30 Αυγούστου (Θαλάσσιος Διάπλους, 3ος Εν Νικοπόλει Άκτια δρόμος και 1οΆκτιαΤρίαθλο) απευθύνει πρόσκληση εθελοντών για την κάλυψη των κάτωθι αναγκών:

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αύριο, Παρασκευή η συναυλία με τους Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο κ Λευτέρη Λαγγούση


To νεοσύστατο αθλητικό σωματείο ΦΙΛΟΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Φ.Ε.Α.Π.), έτος ίδρυσης 2014,  διοργανώνει συναυλία με τους :

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα. Πλήθος εργαζομένων, αγροτών, αυτοαπασχολουμένων, γυναικών και νεολαίας έδωσε μαζικό και μαχητικό παρών στη συγκέντρωση ενάντια στο νέο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων που έφερε για ψήφιση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΠΡΕΒΕΖΑ: «Ελάτε να παίξουμε σκάκι!»


Το ΔΣ της Σκακιστικής Ένωσης ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά τις ετήσιες καλοκαιρινές σκακιστικές εκδηλώσεις με κύριο σύνθημα «Ελάτε να παίξουμε σκάκι!».

ΠΡΕΒΕΖΑ: 2Χ2 (ΝΑΙ) για τους βουλευτές του Ν.Πρέβεζας


Πραγματοποιήθηκε η ψήφιση του δεύτερου νομοσχεδίου των προαπαιτούμενων για τη συμφωνία στην Ολομέλεια.

Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Φώτο από την πύρινη κόλαση του Ακτίου


Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την πυρκαγιά του Ακτίου 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αφιερωμένο στην μνήμη του αδικοχαμένου Στάθη Παρούση το 4ο 3on3 Basketball Tournament



Το Δ.Σ., οι αθλητές, οι προπονητές του Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας και η Οργανωτική Επιτροπή του «3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας» ανακοινώνει ότι το τουρνουά μπάσκετ 3on3 που ήταν να διεξαχθεί 22 Ιουλίου έως 26 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί από 29 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου. 

ΠΡΕΒΕΖΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο Άκτιο


Υπό πλήρη έλεγχο, τέθηκε πριν από λίγη ώρα, πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Ακτίου, λίγο μετά την 131 Σμηναρχία Μάχης.